Diamonds!

Har leget lidt med min maskingtape hjemme hos min mor. Hun havde en hel væg hvor der ikke var noget på. Det kan man ikke lige sige om de vægge vi har herhjemme. Så jeg fik frie hænder til at dekorere væggen. Jeg fandt inspirationen her for nogle måneder siden

Ellers har jeg fundet en side som har samlet en masse forskellig inspiration her 

I have been playing with some masking tape at my mom’s house. She had a whole plain wall, that were allowed to decorate as I wished.  I found my inspiration here a couple of months ago.


I found another page gathered a lot of ideas on how to use masking/washi tape here

2 Kommentarer

  1. Hej Frk. Smed. Tak for din dejlige kommentar på min blog! Dejlig blog du selv har! Jeg har lige tilmeldt mig som fast læser, og ville blive beæret, hvis du ville overveje at følge min også. Ha en god søndag! Mvh Ann

    1. Sine Smed siger:

      Ja selvfølgelig. Følger dig på bloglovin.

Lukket for kommentarer.