Julekrans

Jeg læste magasinet Burda Style, så jeg at de havde lavet en krans af stofstrimler. Tænkte at det var en oplagt mulighed at lave en lignende, da jeg havde en del stofrester liggende som bare ventede på at blive brugt. Jeg har bundet stofstrimlerne rundt om en cirkel  jeg har lavet af hegnstråd.

When I read the magazine Burda Style (December edition) I saw that they had made a wreath with strips of fabric. I had some scraps which were waiting for a project like this. I have tied the fabric strips to a circle I have made out of fencing wire.

Jeg startede med at bruge noget af det stribede grønne stof. Men jeg var ikke helt tilfreds. Så jeg pillede det op igen, og startede forfra med noget af mit hvide stof i stedet. Jeg har brugt almindeligt lagenlærred i bomuld og satin stof.

At first I tried with some of my green fabric. But I was not satisfied by the outcome of the look of the wreath. So I tried with some of my white fabric. I have used some white cotton fabric and some satin.  

Jeg kunne godt tænke mig, at høre jeres mening om kransen. Er lidt i tvivl om hvad jeg skal pynte den med. Jeg har taget nogle billeder af nogle af de idéer, jeg har tænkt på. Hvis I har andre forslag vil jeg meget gerne høre dem. 

I would like to hear your opinion about the wreath. I don’t know what to decorate it with. I have taken some pictures of my ideas. If you have other ideas I would very much like to hear  them. 

4 Kommentarer

 1. Tara siger:

  Jeg kan rigtig godt lide den grønne fordi den minder mest om en grankrans, men jeg kan godt se at den hv
  ide er lidt mere fyldig og flot! Det ser rigtig fint ud med kogler på, man kunne også vikle en lyskæde om eller pynte den med julekugler? 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Det med julekuglerne var ikke en dårlig idé. Det kunne være jeg skulle på jagt på et tidspunkt efter sådan nogle. Tror bestemt også den kunne være flot med en lyskæde.

 2. Sikke en fin idé – esynes den hvide ned det røde julehjerte er virkelig fin og let at se på :o)

  1. Sine Smed siger:

   Den er nu blevet sat på hoveddøren med det røde hjerte på. Tak for svaret.

Lukket for kommentarer.