Christmas snow

Jeg vågnede den 1. søndag i advent op til en masse sne. Det var en ret god anledning til at gå sig en lang tur sammen med kameraet. Endte med at gå langs volden hele vejen ud til Refshaleøen og tilbage igen. Var godt nok noget kvæstet da jeg kom hjem, men nøj det var flot! Her er et lille udsnit af nogle af de mange billeder jeg fik taget.

I woke up the first Sunday of Advent up to a lot of snow outside. It was a pretty good opportunity to go for a very long walk with the camera. I was really tired, when I returned to my home, but it was worth it! Here are a small section of some of the pictures I took on my walk.

2 Kommentarer

  1. Din blog er da rigtig hyggelig – jeg har lige meldt mig som fast læser via bloglovin, for her skal jeg da ind og kigge noget mere!

    1. Sine Smed siger:

      Det lyder rigtig godt. Velkommen til!

Lukket for kommentarer.