Wired Hearts

Min mor har nogle hjerter i ståltråd derhjemme til hendes gamle mælkeflasker, synes virkelig de er fede. Overvejer om jeg selv skal give mig i kast med at lave nogen. Det er vores tidligere nabo som er blomsterdekoratør som har lavet dem.My mom has these cool hearts made of metal wire, she has placed them on top of some old milk bottles. They are made by my former neighbour who is a florist. I am thinking about making some hearts for myself.  
4 Kommentarer

 1. Jenni siger:

  Rigtig fede hjerter, faktisk! =)

  Måske ikke "Wired Hearts" men "Wild Hearts" 😉

  1. Sine Smed siger:

   Tak for det Jenni.
   Tja, man kunne vist også have kaldt indlægget wild hearts. Tak for forslaget.
   Hav en god aften

 2. Det var en smart måde at bruge dem på 🙂 jeg har et par stykker der minder om dem. Jeg bruger dem nogle gange til mine juledekorationer

  1. Sine Smed siger:

   Du er velkommen til at bruge idéen. Men de bliver pyntet alt efter årstid.

Lukket for kommentarer.