Apron for work

Jeg har lavet et forklæde til arbejdet i Stof2000, manglede et sted at hænge saks, nøgle scanner samt kuglepenne. Så meget inspireret af det forklæde jeg Har i Panduro Hobby lavede jeg et tilsvarende til brug i Stof 2000. Dog har jeg ændret så de passer til arbejdet i Stof 2000. Jeg har broderet mit navn i venstre hjørne af forklædet, det er desværre ikke kommet med på billederne.
Hav en god weekend.
I have made a apron for my work in Stof2000, I needed a place where I could put my scissors, scanner, pens and so on. So I made a apron, much a like the one I have in Panduro Hobby. I just made some modifications so that it would fit to my things. I have made an embroidery with my name on the left corner of the apron, unfortunately I didn’t take a picture of it. 

Have a pleasant weekend . 

2 Kommentarer

  1. Tara siger:

    Smart! Det kunne man også godt bruge når bare man skal sy derhjemme 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Det var faktisk en rigtig god idé. Det kunne være at jeg skulle lave et til privat brug også.

Lukket for kommentarer.