Som at finde en skattekiste.

Det er utroligt så mange ting man kan finde når man skal flytte efter at have boet samme sted i 21 år.
Det var næsten som at finde en masse glemte skattekister. Fandt en masse broderiark fra 1927 som min oldemor samlede på. Det er lidt skægt at finde de gamle hobby ting. Fandt også en broderiring til den lille samling (ses til højre på det øverste billede). 

It is amazing how old treasures show up when you have to move from the house you have been living in for the last 21 years. I found a lot of old embroidery sheets from 1927, that my grand grand mother collected when she lived. I also found an old embroidery hoop (can be seen on the picture to the right  for my small collection 

2 Kommentarer

  1. Jenni siger:

    Wow… fra 1927 – det må da næsten være noget værd? =)

    1. Sine Smed siger:

      Ved ikke om de evt. skulle være noget værd. De har ligget i en garage i over 30 år. Så de lugtede ret meget af fugt. Ved ikke om de blev smidt ud. Men ville lige forevige dem på foto.

Lukket for kommentarer.