Upcycled jeans

For et stykke tid siden lavede jeg en kurv af mine gamle slidte jeans. Derudover lavede jeg også en broche som derudover også kan bruge som pynt på en gave.
Her er en lille vejledning i hvordan man kan lave blomsten. Beklager at billederne ikke er de skarpeste, de er taget med min mobil og er fra den gang fra før jeg havde et ordentligt kamera.

Some time ago I made a basket out of my old jeans. I also made a flower for a brooch or for some decoration for a gift.
Here is a tutorial on how to make a flower out of jeans.

 

Klip 3 forskellige størrelser kronblade. Klip 7 af hver størrelse. Derudover klippes en cirkel som skal fungere som blomstens base.

Cut 3 different sizes of petal, cut 7 of each size. Cut a circle  for the base of the flower

 

Start med at sy de største kronblade på cirklen. Fortsæt hele vejen rundt. Tilføj næste lag af kronblade ved at sy mellem størrelsen af kronbladene på. Dog sys disse på lidt tættere på midten af cirklen. Til det sidste lag  benyttes de mindste kronblade og midten fyldes ud med kronbladene.

Start by sewing the first large petal on the circle, add the next petal next to the other. when you have made the button layer, you start on the next layer with the smaller size petal. For each layer of petals you move the petals closer to the middle. Repeat adding layers until you run out of petals.

 

Klip de overskydende snore af. Der kan evt. sys en lille perle i midten af blomsten.

Cut of the excessive strings, if you like you could sew on a pearl in the middle

 

Jeg håber at du kunne bruge vejledningen. hav en god aften.
I hope you could use the tutorial. Have a good evening. 

4 Kommentarer

 1. Tara siger:

  Den er rigtig fin! Og den kan bruges til en hel masse forskellige ting 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tak tak 🙂 lige præcis, den kan også laves i alt mulig andet stof. Tror bare at kanterne lige skal zigzagges lidt eller have lidt lim så det ikke trævler for meget.

 2. Ej, hvor er den smuk! Sikke som du har tryllet med de slidte jeans, super fine ting. Tror manden har et par slidte, som jeg kan amok på! Ha en skøn aften og tak for super inspiration:-)

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak, du kan starte med at lave dem om til shorts og bruge resten til andre sjove projekter. 🙂 God aften til dig også

Lukket for kommentarer.