On a rainy Friday…

På en fredag formiddag som denne er der vidst ikke andet at lave end at gå udenfor og hoppe i vandpytter eller holde sig indendørs og skrue op for de kreative projekter.
On a rainy Friday like today, the only thing to do is to go outside and jump in the puddles of water or stay inside and be creative.

Fik klippet en del kronblade af noget tapet fra min store tapetbog

I cutted a few petals from my book with wall paper.


De er blevet limet sammen med min limpistol.
Hvis der er interesse for det kan jeg godt lave en lille tutorial på blomsten?
I glued the petals together with my glue gun. Please say if you are interested in a tutorial on how to make this flower.
Var dog lidt uheldig at et af bladene med super varm lim faldt ned og ramte mit lår, hvorefter jeg skynder mig at tage det væk med mine fingre hvorefter at limen sætter sig fast på min tommelfinger. Nøj det gjorde ondt! Så nu er der to store fine brandvabler på it lår og tommelfinger. Så pas på limen! 
Unfortunately I dropped one of the petals with hot glue on my thigh, I quickly removed the petal with my fingers which resulted in the hot glue got stuck on my thumb. It really hurt! Now I have two large blisters on my thigh and one on my thumb. So be careful with the glue.

I det mindste ser vejret ud til at klare op nu. Glæder mig til at solen begynder at titte frem. Hav en rigtig god weekend!

At least the weather is starting to clear up. Have a really pleasant weekend!
6 Kommentarer

 1. Sini siger:

  The flower looks great! Oh and I like your blog btw 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Thank you for stopping by and leaving a really nice comment:)

 2. Simone siger:

  Hvor kreativt med rosen! 🙂

  //Simone
  http://www.ttomgang.blogspot.com

  1. Sine Smed siger:

   Tak, det bedste er at de er nemme at lave.

 3. Ej, hvor er den bare super smuk! Det var da helt vildt og lækkert tapet!!! Det ligner jo sådan en chanel blomst, camelia. Uha ja, jeg plejer også at ligne én stor vabel når jeg sætter pistolen igang, rigtig god bedring.

  1. Sine Smed siger:

   Tak, du kan evt spørge i diverse malerbutikker om de har nogle gamle tapetbøger som de vil af med. Det var der jeg fik min kæmpe mappe med en masse forskellige lækre tapeter.

Lukket for kommentarer.