Tapetsering af kommode

I dag fandt jeg en mappe på min bærbar med en masse billeder af mine krationer fra da jeg boede på  det dejlige kollegium i Nærum. Så de næste indlæg vil handle om mine tidligere projekter.  
To day I stumbled upon a folder on my computer with a lot of pictures of my creations when I lived at a very wonderful dormitory out side Copenhagen.  The next posts on this blog will be about my early creative projects.
Min lille komode fra da jeg boede på kollegiet. Til at starte med var den træfarvet (laminat) og havde sølvfarvede plastikhåndtag. Blev lidt træt af at se på den tilsidst. Så den fik en ordentlig makeover og blev malet hvid. Derefter fik jeg tapetseret komoden med gavepapir fra IKEA, der var print på begge sider af gavepapiret med mønster der passede sammen. Keramikgrebene er nogle jeg har fra IKEA samt forskellige små butikker og kræmmermarkeder.
 Den kom desværre ikke med ind at bo på Amager, jeg håber at der var nogle andre der tog sig godt af den.Det var så historien om min kommode fra kollegietiden.

Here is my chest of drawers from my dorm room. Originally the furniture was laminated wood and had “metal” coloured knobs. After some time I got tired of it and gave it a layer of white paint. I covered the front of the drawers with gift paper from IKEA with double sided print. I found the new knobs at IKEA and at various flea markets and small shops.
It didn’t came live with me in Copenhagen. I hope that some one else took good care of it.That was the history of my chest of drawers from when I lived at the dormitory. 

2 Kommentarer

  1. Ej, hvor er den bare fin, også meget smukke end man overhovedet kan købe sig til. Er sikker på den stadigt så fint og smukt, der er da ingen som kan nænne, ikke at behandle den pænt. Tak for de finde billeder og ha en skøn weekend.

    1. Sine Smed siger:

      Savner den faktisk lidt når jeg kigger på den. Men har stadig gavepapir og grebene, så kunne egentligt gå i krig med en af de andre kommoder jeg har. God weekend til dig også.

Lukket for kommentarer.