Mobiltaske i læder

Beklager den virkelig ringe billedekvalitet, billedet er taget for længe siden med min gamle Nokia. 
Min veninde manglede en taske til hendes mobil. den har kostet ca. 10 kr i materialer. Købte i sin tid nogle læderrester fra Panduro Hobby, ved ikke om de stadig sælger dem. Den krævede egentligt ikke så meget arbejde, syede siderne i hånden, og tilføjede senere en lille hvid læder blomst til hjørnet.
Overvejer lidt om jeg skal lave en til mig selv også, da den taske jeg har syet er ved at være godt slidt efterhånden. 

Sorry for the really poor picture quality, I took the picture long time ago with my old Nokia phone. 
I made this mobile bag for my friend quite some time ago. It is made from leather scraps I had bought in a hobby store. I hand stitched the edges of the bag. Later I added a little white leather flower to the bottom. I am thinking about making one for my self as well, the one I have is getting worn out.
  

2 Kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Tak. Er altid på udkig efter nye idéer til de mange læderrester jeg har liggende. Skal nok lægge et billede op når jeg bliver færdig med min mobiltaske.

  2. Den er superfin. Ja læderrester kan man altså bruge til mange ting! Hvis du får lavet en ny til dig selv, glæder jeg mig til at se den.haen dejlig uge:-)

Lukket for kommentarer.