Upcoming projects

I denne uge er der blevet klippet stof ud til nye kommende projekter. En del af det skal sys til penalhuse/clutches som kan ses på det nederste billede.

Er der nogle af jer der ved hvor man kan købe en broderiramme?
Synes efterhånden jeg har ledt alle vejne uden held.

Hav en god aften!

This week I have cut a lot of different fabric for some new projects, most of it will be sewn into pencil cases or clutches as shown in the picture above.  Have a happy evening. 

6 Kommentarer

 1. Det er altid dejligt med en masse projekter, jeg har også selv nogle liggende, selvom jeg ikke har lavet noget i et stykke tid 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Lige pludselig kommer lysten til at være kreativ igen. Sådan er det med mig.

 2. Sikke noget lækkert stof og vildt fint clutch!!! Cchobby har en 20 cm ramme til 18 kr, mener os de har andre! Kg er vildt spændt på at se hvad du får lavet 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tak, glæder mig også til at komme ordentligt i gang. Jeg har været inde og se hos cchobby, desværre skal de have 55 kr for leveringen af rammen. Det synes jeg lige er lidt i overkanten.

 3. Du kan godt låne en af mine broderirammer, hvis der er akut. Skal jeg kigger efter nogle til dig? Hvad størrelse skal du bruge, og hvad må den koste?

  1. Sine Smed siger:

   Hej Marie. Du må meget gerne kigge efter en til mig. Tænkte den skulle være omkring 10-15 cm i diameter og koste max 25-30 kr.
   Men regner med lige at kigge lidt rundt efter en her i weekenden, ellers vil jeg gerne låne din i næste uge, hvis det kan lade sig gøre.

Lukket for kommentarer.