Søndagens loppemarkeder

I går var jeg rundt i København til diverse loppemarkeder sammen med Marie.
Vi var i B&W loppemarkedet på Refshaleøen, det var egentligt bare mest for at kigge da priserne er meget høje. Ellers er der en masse sjove ting som jeg tog lidt billeder af

Yesterday I went to some flea markets with Marie. We saw a lot of beautiful tings, but the first place we were was really expensive.

 Disse trykkebogstaver ville jeg gerne have haft fingrene i, men prisen var helt hen i vejeret

I would have liked if these wooden letters were mine. 

 En gammel telefonboks
An old phone booth

En gammel dukkevogn
An old doll’s pram

Gamle tivoliheste, gad godt at have en stue der var stor nok til at have en af dem stående.
Ellers var vi rundt til en masse andre steder.

Funny horses from an amusement park, I which my living room was large enough to one of these horses.
We visited a lot of other places in Copenhagen.

Jeg fik ikke købt så meget, fik købt en pose knapper til 20 kr.

I only bought a bag of buttons, but it was fun to look at the different markets.

Ved det sidste sted vi var, skulle de lige til at lukke, så de var ret vilde med at komme af med deres ting. Overhørte en samtale ang. nogle rammer, som ikke kunne blive solgt. Så spurgte hvad han skulle have for dem, “ingenting” var svaret. Så jeg fik en stor pose med gamle rammer i alle mulige størrelser med hjem, kvit og frit.

The last place we visited was just about to close. I overheard a conversation about some antique frames that they could not sell. So I asked about the price, and he said “nothing, they are yours if you want them.”

Marie viste sig at være en rigtig god krejler, det må jeg lige tage ved lære af til næste gang jeg skal på loppemarked. Klik her for at se hvad hun fik med hjem samt et kort over den lange cykeltur (27. km) rundt i København.

Marie turned out to be a really good hawker, you can see at her blog what she found yesterday. She also made a map of our bike ride (27. km) to the various flea markets.

9 Kommentarer

 1. Lonnie siger:

  Hold da op nogle lækre rammer – især når man får dem foræret! 🙂

  Den blå dukkevogn er jeg helt vild med, hvor genial ville den ikke lige være til baby photoshoots? Sådan en må jeg på udkig efter, tak for inspiration 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Der var bare så mange fede ting på det første loppemarked vi var på. De var bare vildt dyre.

   Synes tit at man bliver lidt gladere for ting hvis man har fået dem til en rigtig god pris, eller bare helt gratis. 🙂 God weekend Lonnie

  2. Lars Dahl siger:

   Hvad kostede den telefonboks

  3. Sine Smed siger:

   Hej Lars.
   Det kan jeg ikke huske. Det er 3 år siden jeg var til loppemarkedet, tror ikke jeg fik hørt om prisen da jeg var der.

 2. Det var da en dejlig høst du kom hjem med:-)

  1. Sine Smed siger:

   Var også et stort smil da jeg kom hjem derfra.

 3. Tak for selvskab 🙂 Uden dig havde jeg nok ikke holdt til hele turen. Og hold da kæft hvor vej det sejt med de rammer!!! Troede slet ikke der var SÅ mange! Det er godt lige at holde ørene åbne. Jeg er grøn af misundelse! Så hvis der er nogle af dem du ikke kan bruge, så ved du hvor jeg bor 😉

  1. Sine Smed siger:

   Du må gerne få nogle af dem. Har ikke plads til dem alle. Så sorterer lige i dem en af dagene, så sender jeg lige en besked´når jeg er færdig.

 4. Love it darling! Check my blog and tell me if you wanna follow each other! 😉 Kisses from Romania!

  FashionSpot.ro

Lukket for kommentarer.