The Cardigans

I går var jeg sammen med kæresten i Tivoli for at se the Cardigans til Fredagsrock. Dmi havde lovet at det ville klare op i løbet af dagen, det gjorde det også. Men midt i koncersten begyndte det bare at vælte ned fra himlen med store tunge dråber. Folk havde selvfølgelig været smarte at tage paraply og regntøj med… Undtagen undertegnet. Men det var en god koncert alligevel.
Man burde næsten besøge Tivoli lidt oftere. Der er virkelig flot om aftenen også, havde desværre kun min mobil med, billederne er ikke helt optimale, men det giver stadig en stemning af aftenen. Jeg håber I nyder weekenden.

Yesterday me and my boyfriend went to Tivoli in Copenhagen to see a concert with the Cardigans. The weather forecast showed that the weather should be fine in the evening, but in the middle of the concert it started pouring down from the sky. All people had of course prepared themselves for more rain. Expect me.. But I was a great concert any ways. Tivoli is really pretty at night as well, unfortunately I only had my cell phone to take pictures. But it still gives a impression how it was. 
I hope you enjoy the weekend!