A new dress

Lånte et Burda magasin på biblioteket her forleden  hvor jeg faldt over denne kjole

Some days ago I borrowed a Burda sewing magazine, where I stumbled upon this pattern.

Gik i gang med at lave en “prøve” på modellen i går, inden jeg klipper i mit blomstede stof.
Har brugt lagenlærred som er nogenlunde samme type som det blomstede stof, bare lidt tyndere. Håber på at jeg kan blive færdig med kjolen i dag.

Yesterday I began sewing a muslin of the dress, it is quite easy to make. The fabric is pure cotton (I do not know the English name for the fabric). It is slightly thinner than the fabric with the blue flowers I showed some days ago. I am excited to see how the the pattern fits. The good thing about this muslin, I can use it as a dress after the test. 

2 Kommentarer

  1. Den har da et super snit den kjole. Hvordan blev "prøven"?

    1. Sine Smed siger:

      Tak, den er desværre ikke helt færdig endnu. Hehe, lidt typist. Men mangler kun at rette kanterne af i ærmerne samt i bunden, så er den klar til brug. Tror desværre først projektet bliver i weekenden. Men skal da helt klart bruge mønstret igen.

Lukket for kommentarer.