Bordkort / Place cards

Kan se at der var en del der havde søgt efter inspiration til bordkort til de kommende konfirmationer m.v. og lige pludselig boblede kreativiteten, så måtte jeg jo i gang med de materialer jeg lige havde liggende.

I could see in the search results for my blog that many have searched for place cards. After I saw the word, a lot of ideas suddenly filled my head. So I had to make some of  the ideas with the tings I had in the moment. 

 Materialer: hvid og blå karton, farveblyant, dobbeltklæbende tape, og perlestickers

Materials: white and blue paperboard, blue pencil, double adhesive tape, and pearl stickers

 Materialer: Karton, poscatusch, ståltråd og ferskvandsperler.

Materials: paperboard, posca pen, wire and pearls

 Materialer: Serviet, vokset bomuldssnor, tapet (klippet og ridset som diamant)

Materials: Paper napkin, waxed cotton cord, wallpaper (cut and outlined like a diamond)

 Materialer: lyserød og hvid karton, sort pen

Materials: pink and white paperboard, a black pen

Materialer: karton, maskingtape, poscatusch stofstrimmel og vokset bomuldssnor.

Materials: White paperboard, masking tape, posca pen, a piece of fabric and waxed cotton cord.

3 Kommentarer

  1. Der er godt nok mange fine. Jeg er især vild med den hvor der står Jakob og den sidste. Selv er jeg også så småt i gang med bordkortene til Frederikkes konfirmation. Lige nu dog mest på tankebasis;-)

    1. Sine Smed siger:

      Tænkte at du kunne fortsætte dit tema med den hæklede kant på bordkortene. Havde tænkt på at jeg ville have lavet sådan et bordkort, men skal lige lære at hækle først. Det må youtube lære mig i weekenden. Tror der kommer lidt flere idéer til bordkort henover weekenden. Men er virkelig spændt på hvad du finder på til konfirmationen. Kan lige sende dig et par links med inspiration.

    2. Tak for mailen- Jeg vil lige kigge lidt nærmere på den i morgen:-)

Lukket for kommentarer.