Memories from Paris

For at undgå den kæmpe kø til museet kan du tage indgangen fra metroen samt komme der omkring når museet åbner. Vi gik rimelig målbeviste op for at se Mona Lisa, da vi havde set hende daffede vi bare rundt på resten af museet. Da vi var færdige på Louvre ca 3 timer efter var der helt sort af mennesker.

Here is a little tip: to avoid the huge queue to Louvre be there about 5 min before the museum opens, and use the entrance from the metro. Picture no. 3 tells you why you shouldn’t take the entrance by the pyramid. The first thing we saw was Mona Lisa before the room got filled up with visitors. We spent around 3 hours in the museum, and we  could easily spend more time there, but after 3 hours there was to many people and our feet was very tired. 

The famous lady

The queue after a couple of hours

Bagefter tog vi på Cités des sciences et de l’industrie, noget der ligner experimentariet (bare meget større!) Lidt nørd er man vel altid. Men der var dejligt at slippe væk fra turist området. Her er lidt billeder fra noget af udstillingen med synsbedrag. Plus sjove babyer.

After Louvre we went to Cités des sciences et de l’industrie, a kind of science museum / exploratorium. Love nerdy stuff! The pictures below are a tiny bit of the exhibition.

Can you find the old lady and the young lady on the two identical pictures?

2 Kommentarer

  1. FrkSmed siger:

    Synes virkelig også de var fede. Det var det meste egentligt. Det kan klart anbefales at tage derhen hvis man er i Paris og har brug for at opleve noget andet end turiststederne

  2. Louise Melgaard siger:

    Uha Carl Johan ville ha' elsket at se de "babyer" især den med Spiderman, som er hans helt store idol:o)

Lukket for kommentarer.