LULU cardigan

Strikket cardigan

Indeholder affiliate links//
Min første cardigan er færdig! (Jeg har også strikket en sweater som kommer på bloggen senere) Findes der noget bedre end hjemmelavet tøj? . Cardiganen her var rimelig hurtig at lave og er dejlig tyk.

Opskriften på min strikkede cardigan er fra ‘Suveræn Strik – på den feminine måde’ af Lene Holme Samsøe, opskriften hedder ‘LULU rilletrøje med lange masker’. Bogen blev købt for meget længe siden, faktisk før jeg kunne strikke eller hækle. Fandt den i Netto til næsten ingen penge, synes at der var så mange smukke opskrifter, at jeg ikke kunne lade være med at købe den med hjem.Strikket cardigan

Jeg har brugt noget andet garn end opskriften lyder på. Havde en god portion Drops Nepal, som egentligt var tiltænkt et andet projekt. Synes at garnet passede ret godt til her, det har dog en kortere løbelængde end det angivne garn, så havde heldigvis nok.

Jeg har et mål om at komme godt i bund med meget af mit garn, endte med at få brugt omkring 12 nøgler tror jeg. Er der andre af jer som kører efter samme mål?
Strikket cardigan

Jeg har egentligt strikket ærmerne lidt længere, men det havde jeg ikke behøvet da ret-strik giver sig en del. Heldigvis er ærmerne ikke blevet alt for lange.

Cardiganen er strikket nedefra og op på pind 5 med det tykke garn fra Drops. Synes at den er ret hurtig at lave, især hvis man strikker begge ærmer samt og forstykkerne på samme pind, derved bliver ærmerne også lige lange. Jeg har syet alle ærmer og siderne sammen med madrassting, det tog lige et par forsøg at få syningen til at blive pæn. Tricket var ikke at stramme garnet for meget.

Udnyttede at jeg lige var forbi arbejdet hos Skindladen, de har nogle virkelig flotte træporte, som jeg tænkte at det ville se godt ud sammen med min nye cardigan. Så kunne jeg ellers stå og lege ‘smart-i-en fart-model’ på parkeringspladsen, mens der var kunder.Strikket cardigan Jeg har lavet flere knaphuller (9 stk.) end i opskriften, da jeg ikke kunne nøjes med 3 stk. Fandt nogle ret fine knapper fra Hobbii, som passede ret godt til det nordiske tema jeg synes at cardiganen har.
Strikket cardigan Næste strikkeprojekt på pindene er ‘Ankers Cardigan’ af PetiteKnit.

Hvad laver I af projekter i øjeblikket?