Ny garngadget: Krydsnøgleapparat

krydsnøgleapparat

sponseret indhold//

Huhej hvor det går med strikkeriet! Er nu også blevet ejer af et krydsnøgleapparat! Jeg har tidligere haft strikket en del karklude og håndklæder (opskrifterne kan findes under fanen ‘DIY’), til sidst blev det lidt ensformigt. Så jeg kastede mig ud i at lave et sjal, som kommer på bloggen når jeg har fået skyllet det op og blokket det. Da sjalet var færdigt, kastede jeg mig over mit største strikkeprojekt til dato, nemlig en Ella sweater (fra Egostrik-bogen)krydsnøgleapparat

Jeg har tidligere hæklet en trøje i Drops Lima (se ‘Tordentrøjen‘ her) Jeg ville hækle en mere bare i grå som sad en lille smule tættere. Kunne dog ikke få indtagningerne til at blive pæne. Trøjen har derfor ligget længe i skammekrogen. Lige indtil at jeg fik tilsendt et krydsnøgleapparat af Rito, trøjen blev hurtigt vundet op til 3 flotte krydsnøgler, og er nu ved at blive genbugt til Ella-sweateren.

krydsnøgleapparat

Det bliver lige lidt sjovere at pille et større stykke arbejde op, når det bliver vundet flot op. Kan mærke at mit nye krydsnøgleapparat bliver en fast del af hobbyværktøjet.

Krydsnøgleapparat garnnøgle strik hækling garnfed

Får lært en masse nye strikketeknikker, samt får tømt en del ud af garnlageret (så er der snart plads til mere igen). Tror at Rito nok er den hobby butik jeg har købt mest garn fra. Hvor køber I jeres garn?

Ella Sweater, Egostrik Lene Holme Samsøe

Den næste trøje jeg strikker skal helt sikkert laves i merino uld, tænker at det måske skal være en cardigan.  Har I nogle godt forslag til mit næste strikkeprojekt?

 

//Indlægget indeholder affiliate links.

2 Kommentarer

  1. Anja siger:

    Sikke et smart apparat! Sådan en tingest kunne jeg godt bruge 🙂
    – Og hvor er det da en smuk trøje du er ved at strikke. Når jeg ser den ville jeg ønske, at jeg var bedre med et par pinde.

    1. Sine Smed siger:

      Det er simpelthen mit nye yndlingsværktøj! Er så glad for at jeg valgte at pille den halvfærdige hæklede trøje op, og lave den om til en strikket sweater i stedet.

Lukket for kommentarer.