Patchworkpuder

I tirsdags var jeg til sølvbryllup, brudeparret havde ønsket sig nogle patchworkpuder alá dem, de havde set hos min mor (se her ) samt hos min far og hans kæreste (se her)

Puderne måtte gerne være i røde, grønne og gule nuancer. Stoffet er en blanding af det der var på lager samt fra Stof2000 og Stof&stil.Patchworkpuder Syning farverig

Jeg har lavet samme mønster på alle puderne, så den grå farve sidder samme sted. Farverne har jeg nummereret efter hvor mørke/lyse farverne er. Med den grå farve har jeg brugt 6 forskellige farver til hver pude.Patchworkpuder Syning

Havde virkelig store problemer med at få farverne kombineret, så det så godt ud. Heldigvis var min mor og søster der til lige at give en hånd med. Jeg nåede at blive færdig med puderne aftenen før de skulle afleveres. Troede ellers ikke at jeg ville nå det til tiden.

Hold nu op der er meget sy- og strygearbejde i sådan nogle puder. Der går lige nogle år inden, at jeg igen kaster mig over sådan et projekt.

Patchworkpuder Syning lynlås

Først blev puderne semi-vakuumpakket i en pose inden, at de blev pakket ind i gavepapir. De store blomster ovenpå pakken er lavet af 2 lag silkepapir, som jeg har foldet som en vifte. Derefter er enderne afrundede, og har syet tværs henover midten af silkepapiret. Dernæst er de to lag silkepapir foldet ud, så de fik form som en blomst. Sig endelig til hvis I vil have en vejledning med billeder.Gaveindpakning inspiration

Hvis du er interesseret i at se de andre patchworkpuder jeg har lavet, kan de ses her

Blå puder

Mix

Patchworkpuder Syning