Nu med 3D printer!

3D print, holder til opvaskebørste

Min kæreste investerede for noget tid siden i en 3D printer. Der blev pustet lidt da den skulle bæres op i lejligheden. Det er ikke en helt lille sag, men den er til gengæld blevet brugt flittigt. Indtil videre er der blevet lavet lidt forskellige typer projekter. Dette er mit første projekt, som er blevet printet.

Jeg havde længe gået og ledt efter en holder/vase til vores opvaskebørster, dog uden held. Enten var de for brede og faldt ned i vasken, ellers var de for høje til børsterne. Så tænkte at jeg da selv kunne tegne en, som kunne blive printet i plast.

Tror aldrig at vores køkkenvask har været så ren, som da jeg skulle tage billeder af opvaskebørsteholderen. Hvad man dog ikke gør for, at det ser pænt ud på billeder 😉

3D print, holder til opvaskebørste

Det tog lige omkring 14 timer at printe holderen til opvaskebørsterne, var ret spændt på resultatet. Men jeg synes egentligt at det blev rigtig godt. Dog er er der nogle af trekanterne, der ikke er blevet helt som de skulle, da vinklen på nogle af siderne ikke var helt optimal i forhold til printningen. Fik skåret det meste af det overskudende plast af holderen af med en skalpel, de steder der er var fejl. Jeg har indtænkt huller i bunden af holderen som del af designet, vandet kan derved løbe ud af holderen.

Holderen passede helt perfekt ind, og blev taget i brug med det samme. Hvis der på et tidspunkt skulle blive printet en mere, så skal mønsteret lige ændres en smule, så der ikke kommer så mange fejl på printet.

 3D print, holder til opvaskebørste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er lidt underligt selv, at kunne producere diverse produkter selv.  Idéerne skal nok komme, når jeg lige får vænnet mig til at næsten alt kan lade sig gøre. Det er bare at få det tegnet i programmer som f.eks.  FreeCAD. Hvis ikke man har så meget erfaring i diverse 3D programmer, kan det være  en fordel at begynde i Tinkercad. Indtil videre har jeg et par idéer til nogle motiver til mine urostænger, som også skal prøves af.

Karkluden (som egentligt er et håndklæde) på billedet, kan du finde opskriften på lige her

Hvis du har lyst til at se, hvad der ellers er blevet printet på 3D printeren, så kan man følge min kæreste på instagram, hvor han viser hvad der bliver produceret. Han er at finde under navnet @Mivia.dk

3D print, holder til opvaskebørste

2 Kommentarer

  1. Tine siger:

    Det er SÅ fedt, Sine, men det ved du, at jeg synes. 🙂 Den er virkelig blevet flot. Glæder mig til at se hvad I ellers finder på.

    1. Sine Smed siger:

      Tak Tine 😀 hvis du får lyst til at få printet noget så sig endelig til.

Lukket for kommentarer.