Barnevognskæde med minisvampe

Hæklet barnevognskæde svampe
For noget tid siden fik jeg en forespørgsel på, om jeg kunne lave en barnevognskæde ud af de hæklede mini svampe, jeg har haft vist frem på instagram (@sinesmed) Sagde ja til opgaven da jeg alligevel havde svampene liggende. Her er hvordan resultatet blev.
Hæklet barnevognskæde padehatte diy hæklingHæklet barnevognskæde hækling padehatte diy
Some time ago I made this chain the miniature mushrooms for a baby carriage. I had shown some pictures of the mushrooms at instagram (@sinesmed). One of my followers asked me if I could make it into a chain for her baby carriage, this is the result.

4 Kommentarer

 1. Rikke siger:

  Må man få opskriften?

  1. Sine Smed siger:

   Hej Rikke
   Jeg fik desværre ikke skrevet opskriften ned da jeg lavede dem. Men jeg har egentligt bare nedskaleret opskriften fra den lille svamp (den ligger under ‘DIY’)
   Rigtig god fornøjelse 🙂

 2. Savila siger:

  Hvor er den fin! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak! Modtageren blev heldigvis ret glad for den.

Lukket for kommentarer.