På besøg hos Bøge SmykkeDesign

Bøge-Smykker-Smykkedesign-Bestilling-guldsmed
I onsdags var jeg et smut forbi Horsens for at besøge Henrik, som ejer af Bøge SmykkeDesign. Mødte Henrik første gang på InHouse Design markedet i marts, hvor han havde en virkelig cool stand, snakkede rigtig godt med ham.
Bøge Smykker
Henrik har været så flink, at hjælpe med med at svejse nye stifter på mine messingsøm til min safaristol, jeg er ved at ompolstre. Du kan se lidt billeder af min stol på min instagramprofil (@SineSmed).
Boege Smykker
Her er stifterne ved at blive slebet efter at de er blevet svejset på hovedet af sømmet. Henrik laver en masse spændende smykker, også på bestilling, hvis man skulle have særlige ønsker.
Bøge Smykker
Her er et før og efter billede af mine messing søm. Det pyntede gevaldigt at få pudset sømmene godt op. Glæder mig nu endnu mere til at blive færdig med min safaristol. 
Bøge Smykker
Rundt i hans lejlighed står der en masse fede lamper, som han selv har lavet af genbrugsmetal. Jeg er ret vild med standerlampen, som han også havde med på InHouse Design markedet.
Standerlampe-DIY-Kobbrerør-kobberlampe-GørDetSelv
Hvis du er på instagram kan det varmt anbefales, at følge Henrik (@BoegeSmykkeDesign), han har lige lavet en billedeserie omkring produktionen af en  af hans ringe.

2 Kommentarer

  1. Det lyder som et fedt besøg du havde – og skønt, at du blev lukket ind i værkstedet 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Det var en super hyggelig dag sammen med Henrik i hans værksted

Lukket for kommentarer.