Ny hæklet bademåtte (#boblemåtte)

Crochet Bath mat

Min søster bestilte for et par måneder siden en bademåtte, som skulle være symmetrisk, og ikke ligesom den bademåtte jeg lavede til mig selv. 
I dag blev jeg helt færdig med den, det var ellers meningen at projektet skulle have taget en del længere tid (ihvertfald indtil marts). Fik hæklet en masse i juleferien. Det var ret hårdt at starte op igen i praktik efter ferien, dykkede lidt ned igen med stress. Synes at det går hurtigere og hurtigere med at komme “ovenpå” igen. Så der har været en masse timer foran fjernsynet med serier og hækling til at koble af.  

Crochet bubble mat

På grund af en regnefejl i designet af bademåtten blev den lidt længere end jeg havde beregnet. Det var meningen at pallelogrammet skulle have været en trapez i stedet for, men blev ændret da bademåtten ellers ville blive alt for stor.
Bademåtten endte med at blive 45 x 68 cm.

Bath mat

Jeg har brugt 6 nøgler grønt bomuldsgarn samt 1/4 nøgle af det limegrønne, det hvide er der brugt meget lidt af. I alt vejer bademåtten 340 gram
Tæppet er hæklet på nål nr. 3 og garnet er fra Søstrene Grene.
Hvis I er på instagram, og har lyst til at vise jeres version af den hæklede bademåtte frem, må i meget gerne bruge hashtagget #boblemåtte.
Jeg tror at næste projekt bliver, at lære at strikke ordentligt.

My sister whished for a crocheted bathmat, just more symmetric than the one I made for myself. I had planned that this project would last a long time. I started on it in December and finished it today. 


I miscalculated the design of the bathmat, so instead of a white trapez it became a parallelogram instead, otherwise the mat would be too big.
The measssurements of the Bathmat is 45 X 68 cm
I have used 6 skeens of green cotton yarn and some of a lime green skeen and some of a white. In total the bath mat weighs 340 grams. If you have an Instagram profile I would love to see your version of the crocheted bath mat. Just use the hashtag #boblemåtte.
I think my next project will be to learn how to knit propperly. 


Bath mat crochet