Upcomers i Vejle #2

Her er 2. og sidste del af indlægget omkring Upcomers i Vejle. 
Kirstine Falk / Højkant
En anden kunstner som jeg fandt meget interessant var kunstneren Kirstine Falk.
Hun lavede virkelig mange skønne og finurlige illustrationer. Hendes smukke illustrationer forhandles blandt andet hos Højkant
Anne Philip/ AP
Anne tegnede med kuglepen på størstedelen af hendes illustrationer, hvilket gav et helt specielt udtryk. Jeg er især vild med detaljegraden, som hun har fået med i hendes billeder. Man kan da ikke andet end, at blive glad, når man ser på hendes livlige billeder.
OhDeer
Jeg stod længe og snakkede med Heidi og Tina (som også har butikken Pynt), så jeg glemte faktisk at tage billeder af deres nye skønne kollektioner, nåede dog at tage et billede af deres smukke nye halskæder. Her er OhDeers smukke nye Konfetti halskæder, forelskede mig lidt i dem. 
Revurderet og Pescno
Jeg sad længe og snakkede med Pernille (Pescno), Thea og Stine (Revurderet). Beundrede mange af deres små finurlige figurer og smukke platter.
Det var det. Der bliver holdt et Upcomers julemarked en gang i slutningen af november, hvis der er nogen der kunne være interesseret.

6 Kommentarer

 1. Flotte sager du fangede med dit kamera 🙂 Jeg er ligesom dig helt vild med konfettihalskæderne!

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Kristina. Det er svært ikke at blive fristet af alle de fine ting der var der.

 2. Tina siger:

  Tak for besøget søde Sine. Det var hyggeligt at se dig og give dig et knus igen 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Jeg hyggede mig virkelig i jeres fantastiske selskab. Savner virkelig lige at kunne smutte forbi pynt i et par timer for at snakke lidt.

 3. Sikke nogle fine ting! Kirstine Falks tegninger er virkelig flotte. Måske skulle jeg tjekke hende ud.

  1. Sine Smed siger:

   jeg var også ret vild med dem. kun havde bland andet printet nogle på transparent papir/folie. det så vildt godt ud. Håber at du har fundet hende på IG

Lukket for kommentarer.