Upcomers i Vejle #1

I sidste weekend i August var jeg til Upcomers i Vejle. Det var et ret hyggeligt arrangement, som var blevet stablet på benene i Vejle Kunsthal. Der var virkelig mange skønne designere, der havde valgt at have en stand. Jeg har valgt at dele indlægget op i to, da det ellers ville blive et for langt indlæg.
Rikke Jacobsen/ Frk. Mynthe laver de mest livagtige illustrationer jeg længe har set. Skal helt sikkert have købt en af hendes smukke værker på et tidspunkt. Du kan finde hendes webshop her hvis du er blevet fristet.
Nordic Fox
Hos Nordic Fox lavede de nogle helt fantastiske laserskårne blomster. Jeg var ret imponeret over detaljegraden i deres blomster.
Draw doodles study Virkelig smukke illustrationer fra Bettinas hånd. Jeg var især vild med de plakater på billede nr 2.
Henrys deltog også i Upcomers. De havde taget en masse smukke blomster og planter med..
Mini Kaktus
PatternLike også kendt som Junette. Hun har været med til, at gøre et kæmpe arbejde med, at få stablet denne fantastiske arrangement på benene. 
Del 2 omkring Upcomers kommer på torsdag.

2 Kommentarer

  1. Det er virkelig ud til at have været godt. Desværre var jeg selv forhindret i at lægge vejen forbi. Det er nogle rigtig fine ting, du har foreviget her. Jeg må altså se at få købt en kaktus. Jeg synes, de er så flotte og det er dejligt, at de har fået en renæssance.

    1. Sine Smed siger:

      Det var også rigtig hyggeligt at være med til. Dog synes jeg at der ikke var så meget variation blandt standene. Der var en meget stor overvægt af smykker og illustrationer. Men de var flotte dem der var der.
      Rema har små kaktusser lige i øjeblikket. Købte et par stykker til en 10'er stykket. Skal lige have lavet et planteterrarie på et tidspunkt.

Lukket for kommentarer.