Sommereklar Altan

Jeg fik fingrene i en tralle ved min tidligere lejlighed. samtlige lejligheder skulle totaltrenoveres, der var derfor en masse stillads. Jeg øjnede muligheden for at spørge en af stilladsarbejderne, om de evt. skulle have en tralle, som de havde i overskud. Han pegede over på en bunke som skulle kasseres, lige pludselig var jeg den heldige ejer af en tralle. I min gamle lejlighed brugte jeg trallen som sofabord med et par gamle ølkasser i træ under. I min nye lejlighed, har jeg fået en altan, hvor den fungerer som bænk.

Jeg nyder virkelig at have fået altan. Mine to citrontræer nyder også den ekstra sol, de nu har får. Derudover har jeg plantet ærter og bønner i nogle sekskantede zinkpotter.
Tæppet er fra Rema1000 og er købt for en måned tid siden. Planen er at jeg på et tidspunkt skal have en lille reol ude på altanen til diverse planter og krukker, så det ikke bare står på gulvet. 
Indtil videre stornyder jeg solen, og muligheden for bare lige at kunne åbne for altandøren, og gå ud og sætte sig i solen. 
I got this wooden scaffolding at my old appartment, The scaffolding workers had tossed it to trash, I asked if I could take it, the answer was yes. 
In my old appartmen I used the wooden scaffolding as a coffee table. In my new appartment I have a balcony, my coffee table has now been transformed into a bench. and I love it  It is so nice to sit outside in the sun with all my plants. I plan to buy some shelves for my wooden box and some of my plants. 

2 Kommentarer

  1. Hvor ser det altså bare fint ud!!

    1. Sine Smed siger:

      Tak Katrine. Der er også allerede blevet brugt mange timer derude.

Lukket for kommentarer.