a

Forleden faldt jeg over dette facadebogstav noget tid siden på Lauritz.com.
Det stammer fra Stadium ude ved Rosengårdscenteret det måtte lukke for en måneds tid siden. Lauritz havde fået fat i 3 af bogstaverne som de så solgte videre.

Facade bogstav

Det fik lov til at stå et par dage herhjemme inden der var tid til at skille det ad. Både min kæreste og jeg var ret nysgerrig på at se hvordan det så ud inden i. Vi havde begge gættet på lysstofrør, men der blev vi overraskede. Det er smækfyldt af dioder. På trods af at det er dioder der er i, så sluger bogstavet 138 Watt når det er tændt, så der er virkelig smæk.Bogstavet fik også lige en grundig rengøring inden at det blev samlet igen.

Facade bogstav

Nyder meget at have pakket de sidste flyttekasser ud. Der er også kommet lamper op i lejligheden. Det er store sager. Nu skal jeg have sat nogle hylder op på et tidspunkt.
Det eneste store jeg mangler er at finde en smart løsning til opbevaring af tøj. Der er desværre ikke nogle skabe her i lejligheden, så håber at det helt rigtige skab dukker op.

Facade bogstav

The other day I bought this letter on a auction. The letter is from a closed sports store in Odense. 
A few days went by before my boyfriend and I seperated the letter to see what was inside. We had both guessed on it was fluorescent lamps, instead it was a lot of diodes. Besides that it is diodes in the letter, the power intake is 138 watt. It’s quite a lot. 


I enjoy that I have unpacked all my moving boxes. Now I just need to find a closet for all my clothes. I just hadn’t found the right one yet. 

Facade bogstav

2 Kommentarer

  1. Malene siger:

    Fedt fund!

    1. Sine Smed siger:

      Tak Malene. Jeg er også rigtig glad for det.

Lukket for kommentarer.