Lidt fjer

Fjer Posca tusch
Man kan se direkte ind gennem mit vindue, når man går forbi ude på svalegangen. Så syntes lidt at der manglede lidt til at afskærme de få nysgerrige blikke. Har længe overvejet at tegne på mine vinduer, så nu havde jeg endelig en grund til det. 
Jeg har en stor forkærlighed overfor fjer, så den nederste del af vinduet er blevet dækket af fjer.
Jeg har tegnet med en hvid posca tush på 0,7 mm. Tussen har plastik spids, og fungerer overraskende godt til at tegne på vinduer, hvis man tegner på papir med den klatter den over det hele. 
Når jeg en gang bliver træt af at kigge på fjerene, er det bare at tage et stykke tørt køkkenrulle og tørre tegningerne af. Jeg planlægger lidt at lave en masse snefnug på ruden, når det engang bliver vinter.
Fjer Posca tusch
 I my new appartment you can look into my kitchen through the windows. That is why I decided to draw on my windows. I love feathers, they are really pretty, that is why I chose to draw feathers on my windows in my kitchen. 

I have used a white 0.7 mm Posca pen, it has a plastic tip which is really good for windows, but very bad for paper. Each time I have tried on paper the pen makes small droplets over the paper.

Then I get tired of looking on the feathers, I just  whipe it of with a dry piece of kitchen towel. 
When winter arrives I plan to draw some snowflakes on my window. 
Fjer Posca tusch

4 Kommentarer

 1. Hvor smart! Jeg havde egentlig aldrig overvejet, at man selvfølgelig bare kunne tegne på sine vinduer, hvis forbipasserende blev lidt for nysgerrige 🙂 God idé! Og tak for inspirationen!

  1. Sine Smed siger:

   Tak Kristina. Jeg er selv ret glad for løsningen. Dejligt at høre at du er blevet inspireret, du må endelig lige vise din version, hvis du kaster dig ud i projektet.

 2. Karina Viki siger:

  Ej hvor fint 🙂 så kan du fornye hver gang der pudses vinduer 🙂 tror da liiiige børnene og jeg skal lege med posca tusser på deres vinduer, kunne være sjovt for dem at tegne på vinduet selv og dejligt personligt – anede ikke de kunne bruges på den måde også posca tusserne…

  1. Sine Smed siger:

   Tak Karina! Det er nemlig super nemt og sjovt at lave. Tror helt sikkert at børnene også vil have en fest med at tegne på vinduerne. Man kan også gå i gang med spejlene hvis man har lyst.

Lukket for kommentarer.