Aros

Jeg har længe gerne ville ind og se kunstmuseet Aros i Århus. Her i påsken lykkedes det endeligt. Det var meget koldt og blæsende udenfor, så det var dejligt at komme indenfor i varmen. Jeg synes at de havde en del spændende udstillinger, da vi var derinde. Det er bestemt ikke mit sidste visit, når jeg kommer på de kanter igen.
Hvad har I lavet i påsken?

For a very long time I have wanted to se the art museum Aros in Aarhus. Here ind the Easter holidays it succeeded. It was a pleasent day to be inside of the museum, the weathre was very chilled and windy. 
What have you been up to here ind the Easter holidays?

Aros

Aros
Aros

Aros

Aros

Aros

2 Kommentarer

 1. Finn og Eva siger:

  Har også tilbragt en hel dag der, og kan kun give dig ret det er et rigtig spændende sted:) Har lige fået en invitation til Arken med frokost, det glæder jeg mig rigtig meget til for der har jeg aldrig nået at komme ind.

  1. Sine Smed siger:

   Uh du skal virkelig også glæde sig til Arken.
   Jeg er rigtig glad for at jeg nu har fået set Aros.

Lukket for kommentarer.