Sidste vagt i Pynt (Markant)

 I lørdags havde jeg min sidste tilkaldevagt i Pynt (Tidligere Markant), da jeg flytter til Odense her i weekenden. Det var en lidt underlig fornemmelse. Jeg har virkelig brugt mange timer i butikken. Det var været en skøn oplevelse at være med. Jeg skal helt sikkert kigge forbi næste gang jeg er i København. 
Last Saturday I had my last shift in Pynt Shop, because I’m moving to Odense this weeekend. It’s a bit strange to think of. I have spent so many hours in the shop. Next time I visit Copenhagen it is certain that I’ll pay Pynt Shop a visit. 

7 Kommentarer

 1. Tina siger:

  Glæder mig til hyggelige besøg fra dig i butikken i fremtiden <3

  1. Sine Smed siger:

   Jeg glæder mig meget til at se dig/jer igen.

  2. Sine Smed siger:

   Jeg glæder mig meget til at se dig/jer igen.

  3. Sine Smed siger:

   Jeg glæder mig meget til at se dig/jer igen.

  4. Sine Smed siger:

   Jeg glæder mig meget til at se dig/jer igen.

 2. Jeg forstår dig udemærket, hvis du synes det er lidt underligt sådan at skulle flytte fra noget så hyggeligt! Men jeg er sikker på du også får det godt i Odense – jeg synes her er skønt om ikke andet. Hvorfor flytter I?

  1. Sine Smed siger:

   Min daværende kæreste forlod mig til fordel for en anden. Så jeg har søgt lejlighed i 3/4 år i Københavns området uden held. Har egentligt altid gerne ville bo i Odense igangværende. Nu er der ikke noget der holder mig tilbage. Har fået en ny kæreste der bor i Odense, samt min søster er også flyttet derover. Så jeg glæder mig til at bo i Odense. Den lejlighed jeg har nu kan jeg desværre kun bo i i 2,5 måned. Så håber at jeg får tilbudt noget derefter.

Lukket for kommentarer.