Model for en dag

Min veninde skulle op til hendes eksamen som tekstilformidler her i midten af januar. Hun havde syet en jakke som del af hendes eksamen. Kysen er også en hun har kreeret ud af en stråhat.
Jeg havde sagt ja til at lege model, så vi tog ud i skoven på Amager med en fælles veninde for at tage fotos til hendes fremlæggelse.
A friend of mine had her exam in the middle of January. She had sewn this beautiful jacket and bonnet all by her self. We went to the woods with a common friend to take pictures for her exam.

Det var en ret sjov oplevelse, der kommer godt nok mange fejlskud med kameraet. Jeg synes altid, at man bliver forfærdelig selvbevidst, når man står foran kameraet. Men alt i alt blev kom der rigtig mange gode billeder ud af det.

It was a great experience to be a model for a day. The day ended up with having a lot of great pictures. I always think that you get extremely aware of yourself when a camera is pointed directly at you. But it turned out really good.  

6 Kommentarer

 1. Wow! Jeg er mundlam – virkelig flot! Det sidste billede er jeg især vild med – kontrasterne er gode 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er også rigtig glad for billederne der var rigtig mange gode i blandt. Så det var lidt svært at vælge.

 2. SÅ smukke billeder. Grøn er virkelig en flot farve til dig. Jeg er helt vild med frakken!

  1. Sine Smed siger:

   Årh tak Tine! Det har i hvertfald fået mig til at overveje den grønne farve igen. Der er bare ikke så mange grønne ting i butikkerne. 😉

 3. Helena siger:

  Hvor er du og ikke mindst jakken bedårende smuk og grøn klær dig virkelig godt.

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Helena. Det kunne være at jeg skulle styre lidt mere mod den grønne farve næste gang jeg køber tøj. Det er bare som om at det altid bliver de bordeaux og blå farver der kommer med hjem.

Lukket for kommentarer.