Rokoko stol

I skolen (teknisk skole) er vi i øjeblikket ved at ompolstre en rokokostol. Jeg fandt denne for et par måneder siden på DBA
In the moment I’m repolstering this lovely Rococo chair in school.
 
Desværre fik jeg overbelastet mit håndled i går af at tage (næsten) alle sømmene ud af stolen. Så jeg blev nødt til at lave noget andet. Dette resulterede i at jeg blev færdig med mit foldegardin og fortræksgardin.
Mere om gardinerne senere. Jeg håber på at kunne lave en lille vejledning på gardinsyning på et senere tidpunkt.
Unfortunately my wrists started to be sore when I removed all the nails from the chair. So I finished the curtains for a friend instead. I plan to make a tutorial for the curtains sometime soon. 
Status pt. er at jeg har fået sat nye gjorde (de grove bånd under stolen som holder på fjedrene) på stolen. Det kræver virkelig bøffer at få dem spændt godt ud. Ellers er jeg lige blevet færdig med at komme polstring på stolen. Det skal dog lige syes fast, derefter står den på at betrække stolen med noget stof. jeg skal dog bare have fundet noget stof at betrække den med.
Jeg tager løbende billeder af processen, så når jeg engang er færdig med stolen laver jeg et indlæg omkring processen. 

Status on the chair; I have attached new webbing(the ribbons under the chair which hold the springs) on the chair. It takes a lot of musles to get them tightened. I have now added the stuffing for the chair. Next step is to find some fabric for the chair. I’m takning a lot of pictures of the process, so when the chair is finished I will show the complete upholstery of the chair.

2 Kommentarer

  1. Jeg glæder mig så meget til se den færdig. Den har bare så fin en form!

    1. Sine Smed siger:

      Jeg er godt nok også meget spændt på at se hvordan den ender med at blive. Jeg har sslet ikke bestemt mig for hvilket stof der skal på.

Lukket for kommentarer.