En ny start

Kender I det? Det er lidt som om at alt bliver lidt smukkere når man står over for en flytning og/eller når man står over for en større beslutning i livet. Man ser tingene i et helt andet lys. Pludselig er støjen fra gaden ikke så slem, chefen på arbejdet er pludselig også til at holde ud. Det er lidt som om at alle de små irritationsmomenter for en kort stund bliver glemt.
Inden jeg startede på Teknisk skole sagde jeg mit job op. Det var bare ikke mig mere, det begyndte at dræne al min energi hver gang at jeg skulle møde ind. Så det måtte væk.
Den nye udfordring er flytningen. Det er rigtig hårdt at skulle flytte fra noget, der har været ens base og hverdag de sidste 3-4 år. Det er meget frygtindgydende, at starte på et helt nyt kapitel af livet. De sidste 2 måneder har jeg boet et midlertidigt sted, da parforholdet gennem 4 år ikke længere gik. 
Jeg flytter et nyt sted hen på lørdag(!), hvor der er mulighed for, at jeg kan blive boende til grundforløbet slutter i januar. Jeg håber på at kunne få lidt mere ro i sindet, da jeg har døjet med rigtig grimme angstanfald. Jeg kan mærke at jeg har været presset helt derud, hvor jeg ikke har kunne bunde. 
Jeg har fået en helt ny start på livet, hvor jeg kan lære at gribe de muligheder jeg får tilbudt samt at få øvet mig i at lytte mere til mig selv (det er sindsygt svært), og hvad jeg har lyst til at gøre, og hvad jeg ikke har lyst til. 
Det er meget skræmmende at alle døre nu står åbne, jeg håber at jeg finder den “rigtige” dør.
Lige nu er det bare at nyde mine helt fantastiske klassekameraters selskab på Teknisk Skole. Det er så rart endelig at have fundet nogle ligesindede, som også er kreative og har prøvet lidt forskellige uddannelser og også har været en masse ting igennem. Det er så lækkert med et helle i den lidt for kaotiske hverdag, der er noget at gribe fat i når hverdagen falder fra hinanden. 
Jeg er overbevist om at det hele nok skal gå, selvom uvisheden om fremtiden er ekstremt angstprovokerende.

12 Kommentarer

 1. From siger:

  Sikke et velskrevet indlæg. Jeg kan på mange måder kender mig selv i det du skriver. Lige pt sidder jeg med en færdig skrevet ansøgning til et halvt års undervisningforløb i Kina, men angsten for hvordan det vil gå og om kæresten stadig venter når jeg kommer tilbage har nu i fjorten dage forhindret mig i at sende den :p
  Jeg håber alt det bedste for dig, nogle gange er forandringer kun til det bedre, selv om det er nemmest at se bagefter 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Pernille. Det er altid meget skræmmende at starte på noget helt nyt. Det lyder virkelig spændende med et halvt år i Kina. Det bliver hårdt, men det bliver en oplevelse du vil have med dig resten af livet. Så gør det endelig! Rejs!

 2. Helena siger:

  Som annesofie også skriver, så ønsker jeg alt det bedste for dig kære Sine og må lyset for dig være derude i den kommende fremtid.

  1. Sine Smed siger:

   Tak søde Helena. Det er jeg helt overbevist om at det nok skal lykkes.

 3. Pøj pøj med alt Sine – du fik da lige åbnet for ærlighedsposen og det er fedt at se den side fra dig også! Husk på, at en ny start ofte er en situation fuld af muligheder 🙂 Kristina

  1. Sine Smed siger:

   Hej Kristina. Jeg synes nogle gange at blogland danner et lidt for perfekt billede af livet. så tænkte at der sikker er en del andre der er blevet overmandet med de samme problemer som mig. Så jeg håber at der er nogen der kan relatere.

 4. Ønsker det bedste for dig!

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Anne-Sofie. Jeg tror at der kommer lidt mere ro på fra næste uge af. Så det skal nok gå, det er jeg helt overbevist om.

 5. Finn og Eva siger:

  Måske skal du tænke på at du ikke kun har mulighed for at finde En rigtig dør, der er masser af døre foran dig og hvem siger at du ikke kan finde mange døre i det liv der ligger foran dig:) Livet er fuld af op og nedture og selv om jeg gerne ville have undværet nogen af "turene" i mit liv, så har jeg lært en masse af dem allesammen og især nedturene er nok med til at vi får øje på hvad der virkelig er vigtig her i livet:) Pøj Pøj med hele livet:)
  Eva

  1. Sine Smed siger:

   Hej Eva.
   Jeg er heller ikke så fokuseret på kun et finde én dør. Det er mere det med at turde at kunne giv slip, og bare turde gribe de chancer der kommer, uden at vide hvad der sker i fremtiden. Det er lidt hårdt for et kontrolmenneske som mig. Men jeg lærer hele tiden.
   tusinde tak Eva.

 6. Signe siger:

  Hej Sine, Sikke et fint og ærligt indlæg. Jeg kender så godt det med at alt ramler på en gang. Men det lyder allerede som om, at tingene er ved at vende igen. Held og lykke med den nye start på de mange ting!

  1. Sine Smed siger:

   Tak Signe. Ja, en ulykke kommer desværre alene. Men det skal nok gå, da jeg har været åben omkring min situation, har der åbnet sig en masse døre.

Lukket for kommentarer.