Nyt keramik

Tina introducerede mig til keramik for nogle måneder siden. Det har været et virkelig godt tiltag kan jeg mærke. Jeg slapper helt af, når jeg er der. Jeg er desværre begyndt at få en del angstanfald, der sker en helt masse hos mig lige i øjeblikket, som jeg ikke er så god til at håndtere. Det er åbenbart nogle af de følger, man får efter længere tids stress (hurra…) Håber snart at der kommer noget bedring, så lige nu prøver jeg at lave en masse godt for mig selv, så alt det dårlige kan blive skubbet i baggrunden.
Jeg startede med at lave nogle dråber samt nogle juleophæng i porcelæn. Dem viser jeg en anden god gang. De sidste mange gange har jeg lavet på denne vase, jeg har vist flere billeder af den på instagram. Så mange af jer har nok allerede set en del til processen.  
Jeg har i lang tid gået og manglet en halvstor (og tung!) krukke til mine sakse, alle de andre jeg har haft væltede nemt hvis jeg kom til at placere saksene forkert.
Tina introduced me to ceramics some months ago. It has been so good for me, my body relaxes comletely when I’m there. Unfortunately I have started to get a lot of anxiety attacks, it is aparently caused by long term stress. (Hurrah!) In the moment I’m trying to to a lot of good thing for myself.  Ceramics is one of them. 
I started making some drops and some flat Christmas balls in porcelain. I’ll show them another day. 
The last few times at ceramics, I have been making this vase. Some of you might have seen it on  instagram. I have needed a heavy vase for my scissors for quite some time now. 
Jeg  har lavet en form af skiltekarton, rullet keramik ud som en stor plade, og sat det rundt om formen. derefter er der gået en masse timer med at slibe og pudse til. 
I’ve a mold out of hard paper, rolled out some ceramic clay and put it on the outside of the mold.
Desværre er glasuren ikke blevet som jeg havde ønsket.  Den er blevet meget ujævn, flere steder er laget så tyndt at leret er meget tydeligt. Det må blive i version 2, at det bliver bedre. Men nu har jeg et sted at opbevare mine sakse.
Håber at I får en virkelig god weekend i det gode Pinsevejr.
Unfortunately the glaze didn’t came out as I’d expected. It is very uneven, some places you can’t even see the glaze, only the clay. I plan to make a version more, which I hope to turn out better. 
Enjoy the weekend!

2 Kommentarer

  1. Hvor er den flot! Og en pudsig form – det er ikke hver dag jeg ser trekantede skåle 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Tak Kristina! Nej det er ikke så tit at jeg støder på de trekantede vaser heller. Så dem forførste gang da jeg var til Christianias julemarked. Ellers så er jeg begyndt at lægge mærke til dem lidt rundt omkring.

Lukket for kommentarer.