En lille gave

Jeg har hæklet et par grydelapper til min mor efter Lutter Idyls opskrift. Synes virkelig at de er stilede. Så der er allerede et nyt par på hæklepinden, skal have lavet et ekstra sæt til mig selv. Der går dog heller ikke længe inden at de er færdige. Jeg er dog bare løbet tør for termovlies, og det er helligdag i dag. Så de må vente til en anden dag. 

I have made some potholders for my mom. I have used the tutorial from Lutter Idyl. I really like the style of the potholders. 
In the moment I am making another pair for myself, I just need some more thermovlies to finish the other pair.

Ps. Hun blev glad for gaven. Elsker at give gaver!
By the way, she was very happy for my gift. 

8 Kommentarer

 1. De er fine og meget stilfulde 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak søde Isa!

 2. De er altså virkelig pæne, jeg har også lavet tre par, men jeg laver dem hverken dobbelt, bruger heller ikke thermovlies, de får bare en gang kogevask, så fungerer de helt efter hensigten.

  1. Sine Smed siger:

   Tak Mie! De er ret hurtige at lave. Jeg er næsten også færdig med mit 3. par nu.
   Jeg synes det er meget rart med Termovlies'en så man er helt sikker på ikke at brænde nallerne. Har brændt fingrene et utal af gange med diverse grydelapper. Skønt at høre at man ikke behøver termovlies i lapperne.

 3. Ej, hvor er de fine!
  Jeg kan godt lide dit farvefalg og også formen på dem.

  1. Sine Smed siger:

   Tak Anja! De er dejlig enkle. Min mor blev heldigvis også glad for dem.

 4. De er altså også virkelig fede! Og godt farvevalg! Din mor må være henrykt. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Årh tak Astrid. Hvor er du sød!

Lukket for kommentarer.