Nyt hår!

For nogle uger siden vandt jeg en giveaway på instagram. Præmien bestod af en klipning af Philippa Lipsius som lige har startet sit eget firma med at være mobilfrisør på farten. Så klipningen foregik hjemme hos mig selv. Philippa var utroligt sød, jeg gav hende helt frie tøjler til at klippe mit hår. Trængte virkeligt til noget helt nyt. 
Det var efterhånden ved at være virkelig slidt! Men fik taget en god luns af 15-20 cm. Her er jeg så, helt uden make up, Tadaa
A couple of weeks ago I won a haircut by Philippa Lipsius. She has just startet her own firm where she dives out and meet her costumers, and gives them a haircut. Philippa was so sweet. I gave permission to do what she wanted with my hair. 

Tror det er første gang at der er så mange billeder af mig i et enkelt indlæg. har lidt følelsen af at indlægget bare skriger “migmigmig… uh uh se mig!”
Men nu kommer det spændende.. Resultatet…. *trommehvirvel*
I think that this is the first time my face appears so many times in one post. I feel like it just screams “Me me me me Look at me”  But here is the result. *Drumroll*

Glattet og med naturlige krøller. Så er der lidt at lege med.  Jeg er godt tilfreds. Elsker at det ikke er så tungt og slasket mere. Hvis I også har fået lyst til at blive klippet af Philippa, kan læse mere om hendes firma og hvordan man booker tid på hendes hjemmeside 
Here is the result. I have straightened my hair on the picture to the left. The picture to the right is with my own curls. No need to say that I love it! If you live in Copenhagen you can read more about Philippa’s bussiness right here 

16 Kommentarer

 1. Tina siger:

  Smukke Sine <3

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak søde Tina!

 2. Emilie siger:

  Det er da blevet smadder flot og luftigt.
  Og du kan da sagtens bære ikke at bære make-up, selvom jeg godt kan forstå, hvis det virker lidt skræmmende og nøgent sådan at lægge sig selv ud på bloggen på den måde.
  Du er flot både før og efter. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er også virkelig glad for mit nye hår.
   Tusinde tak Emilie det er jeg rigtig glad for at høre!

 3. Så fin og sød med det nye hår <3

  1. Sine Smed siger:

   Tak søde Gitte!

 4. Så fint, det ser fantastisk ud 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Årh tak Isa! Det er jeg glad for at høre.

 5. Hvor er det bare flot, Sine! Det klæder dig virkelig godt.

  1. Sine Smed siger:

   Uh, mange tak Tine! Jeg er virkelig også glad for det. Det er skønt at det ikke er så slidt og klasket mere.

 6. Nej hvor fint. Håber du bliver glad for det!

  1. Sine Smed siger:

   Tak! Jeg er virkelig glad for det. Det var virkelig også hårdt tiltrængt.

 7. Bella siger:

  Det klæ'r dig, Sine — rigtig flot og med mange muligheder. Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Bella. Det er virkelig rart at have en frisure igen. 😀

 8. Sine Smed siger:

  Tusinde tak Anne-Mette. Jeg er også virkelig glad for mit nye hår, og at der nu er så mange forskellige muligheder for ar sætte det.

 9. Anne-Mette siger:

  Wow – det ser super flot ud! Det er to meget forskellige udtryk med hhv glat og krøllet hår.

Lukket for kommentarer.