Nu med DYMO

Jeg fandt har længe gået og ledt efter en “gammeldags” DYMO, hvor båndet bliver præget. Faldt over en på instagram der lige havde købt en som ikke kostede mere end 200 kr
For a long time I have been looking for a DYMO, you know the “old” kind which ingrave the letters in the tape. But I couldn’t find any which wasn’t too expensive.  And the ones I found on the internet, didn’t ship to Denmark. 

Jeg har købt den hos Techmaster, ellers har Panduro Hobby også lige fået dem i butikkerne. Tænkte at jeg lige ville give tippet videre, hvis der skulle sidde andre der også gerne ville have fingrene i sådan en fætter.
This one I bought at Techmaster, otherwise Panduro Hobby is also selling them now. Just a tip, if you also want one like this. 
Så den kom i kurven og blev sendt hjem til mig. Så nu skal jeg til at have skrevet på alle mine æsker, hvad der er i dem, så der er nemmere at overskue. Når jeg nu bliver ved med at glemme det.
Now I have plans to make some labels for my many boxes. 

8 Kommentarer

 1. Pernille siger:

  Jeg har også en gammel en fra min mormor, men har samme problem med at bredden på tapen ikke laves mere. Jeg har købt en ny i Børnenes Magasin for en del tid siden, men den har ikke Ø!! Mega irriterende ;-P

  1. Sine Smed siger:

   Ærgeligt med bredden på tapen. De gamle ting har det oftest med at være i bedre kvalitet end det der bliver produceret i dag (sagde hende på 85 år…)
   Øv, hvor surt med Ø'et, du må være kreativ for at undgå det bogstav når du skriver labels på DYMO'en 😉

 2. Jeg var så heldig at få hele 3 (!!) gamle dymoer af min moar for ikke så lang tid siden. Så jeg ligger inde med 3 forskellige størrelser – dog kan jeg ikke finde bånd til den ene, da de vist ikke laver dem mere. Men jeg er bare SÅ glad for det helt enkle og superfede udtryk de har. Så tillykke med den – jeg kan godt forstå, at du er glad. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Årh wauw Astrid. Tænker at dine maskiner er i lidt bedre kvalitet end dem der bliver produceret i dag. Ærgeligt at den ene type tape er udgået. Håber der er en af de andre breder der kan bruges i stedet. Hav en dejlig søndag!

 3. Åhh sådan en skal jeg også have fat i 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  1. Sine Smed siger:

   Hehe, den er ret paktisk når man (læs: mig) ikke har så køn en håndskrift. Jeg har været ret glad for min indtil videre.

 4. Anne-Mette siger:

  Ej hvor fedt! Sådan en vil jeg da også have 🙂 Dejligt at vide, at jeg ikke behøver at gå længere end Panduro. Jeg har længe jagtet den i Bog & Idé, men det virker ikke til, at de nogensinde har den hjemme i butikken på Købmagergade… (som tilfældigvis er den, jeg kommer forbi)

  1. Sine Smed siger:

   Synes heller ikke de har været til at opstøve, men nu hvor jeg har købt en, så finder jeg dem alle mulige steder. Bilka har dem også.

Lukket for kommentarer.