Små påskegaver

I dagene op til påsken lavede jeg disse ophæng;
Jeg har før vist billeder af disse små blomsterfeer lavet af æggebakker. Min mor har ønsket sig nogle lige siden hun så dem på bloggen første gang. Så da jeg skulle hjem og besøge hende her i påsken var det oplagt lige at tage nogle af feerne med.
Just before Easter I made these fairies. I have shown the blue/purple ones before, but the white and yellow ones are new. My mom whished for some, since she saw them for the first time, so these ones are for her. 
For et godt stykke tid siden fik en en stor stak af flot origamipapir af Anne-Mette.
Startede med at folde denne kanin som Camilla/  My:minMy har en vejledning til på hendes blog.
Some time ago I got a gift from Anne-Mette. She had bought me some beautiful origami paper. One day I suddenly felt an urge to make some origami. Camilla from My:minMy had shown some cute rabbits on her blog. 
Så fik jeg lyst til at lave en ræv, her er resultatet.
Then I felt like making a fox, here is the result.
Derudover har jeg også lavet disse origami diamanter. De er til min fars kæreste, som en lille påskegave.
Besides the animals, I made these origami diamonds. I made them for my dad’s girlfriend, as a little gift for easter. 
Jeg lavede nogle til mig selv i nogle pasteller til at hænge på grenen inde i stuen til når påsken er forbi og påskeophængene skal ned.
I also made some diamonds for myself in pastel. I plan to hang them on the branch in the livingroom when the Easter is over. 
Så håber jeg bare, at de kan kan lide gaverne.
Hav en skøn påske!
I hope they like the presents. 
Have a happy Easter
Lige en lille side note til dette indlæg. Jeg har langt om langt om længe fået tilbud en stresspsykolog, samt tilbud om massage til at løsne op i kroppen (jeg vidste ikke det var muligt at have så mange knuder i kroppen.. Av) . Hold nu op det hjælper! Jeg er blevet præsenteret for en hel masse nye værktøjer, som jeg allerede har gjort brug af. 
Desuden har jeg søgt ind på teknisk skole på boligmontering, i onsdags fik jeg så brevet om at jeg er optaget. Så efter to år langt væk fra alt der hedder studie og studiebøger, starter et nyt kapitel den 4. august. Glæder mig helt vildt meget!

4 Kommentarer

 1. Manja siger:

  Dejligt og smukt indlæg. Synes især godt om den sidste del 🙂 Held og lykke og fortsat god påske.

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Manja!

 2. Hvor spændende med uddannelse, Sine! Det lyder rigtig godt. Jeg er helt vild med den lille ræv! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tak søde Tine! Jeg glæder mig også virkelig meget til at starte studie igen. Krydser fingre for at det er noget for mig, ellers må jeg jo bare prøve et af de mange andre grundforløb.

Lukket for kommentarer.