Normann skål

I julen fik jeg en krenit skål fra Normann da vi raflede om gaver. Jeg synes at skålen er super flot, jeg er bare ikke helt vild med lilla. Synes jeg har ledt længe efter en mintfarvet spraymaling i den “helt rigtige” farve. 
At Christmas I were lucky to get this bowl from Normann Copenhagen. I really love the shape, but the colour was a bit off for my taste. So I went looking for a spraypaint in the “right” mint colour.

Jeg fandt den hos Run for Cover på Nørrebro, de har rigtig god og billig spraymaling, og kan varmt anbefales. Malingen er noget tyndere end det jeg tidligere hare brugt, men det dækker ret godt, og tørrede rigtig hurtigt. Jeg kunne spraye ovenpå igen efter allerede 1 min. Jeg synes at det lykkedes virkelig godt. Ingen løbende maling, og ingen maling på den sorte yderside, som jeg havde tapet helt til med malertape. 
A friend recomended Run for Cover here in Copenhagen. The paint is a bit thinner than I am used to, but it dries up so fast and it covers up really good. I could spray on another layer after 1 minute. 

Farven hedder Nemo og er af mærket Montana White. Hvad synes I om resultatet?
The colour is named Nemo and are from Montana White. What do you think?

8 Kommentarer

 1. Hvor ser det bare godt ud! Farven er frygtelig fin og så godt håndelag du har med den spraymaling. Jo, det er nemlig rigtigt, går det helt galt så kan det blot slibe af igen. Skal snart have prøvet deres maling, kvaliteten skulle jo være helt i top. En rigtig god påske til dig Sine!

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Mette! Synes det går lynhurtigt med at lære hvordan man spraymaler. De første par gange gik ikke så godt, men hey øvelse gør mester.
   Spraymalingen kan kun anbefales.

 2. Frk. Hansen siger:

  Hvor er den bare blevet lækker!
  Man holder altid vejret når man står og skal spraymale.. 🙂
  Resultatet er blevet virkelig flot.!

  1. Sine Smed siger:

   Er begyndt ikke at frygte det så meget mere, ellers kan det meste lige slibes væk med lidt sandpapir. Inden et nyt lag kommer på. Men det lykkedes overraskende godt synes jeg. Hav en god påske Gabriella.

 3. Wauw hvor er den bare blevet virkelig flot, lækker mint farve, elsker bare mint

  Simone/medvingerbagud.blogspot.dk

  1. Sine Smed siger:

   Uh, mange tak Simone! Jeg faldt også ret hurtigt for lige nøjagtigt for den farve i butikken. Den havde lige præcist den rigtige mintfarve (synes jeg)
   Håber du får en god påske.

 4. Finn og Eva siger:

  Super super flot, jeg er efterhånden også blevet ret glad for deres spray, har prøvet en del af de forskellige slags og er lige for øjeblikket ved at afprøve den der hedder GOLD og det ser indtil videre ud til at være rigtig godt og der er rigtig mange skønne farver:) fortsat god påske.
  Eva

  1. Sine Smed siger:

   Tak Eva. Det er bestemt heller ikke sidste gang jeg køber min spraymaling der. "Gold" har jeg også kun hørt gode ting om, der var bare ikke lige præcist den farve jeg faldt for. Men nøj, der var mange flotte farver!

Lukket for kommentarer.