Påskeæg

Jeg har i den sidste uges tid været i gang med at lave disse påskeæg. Jeg har eksperimenteret en del med hvordan æggene skulle se ud. 
I have spent the last week painting these Easter eggs, and I have experiented alot with the design of the eggs. 

Prik prik

Mintgrønt påskeæg
Et æg som smadrede i processen. Jeg endte med at gå væk fra denne idé, men jeg synes at den alligevel så ret godt ud. Så jeg håber at du kan bruge inspirationen.

One of the eggs broke in the process. But I like the idea og a rough paint job on the egg. But I ended up with the dotted ones. But I hope you can use the inspiration anyways.

Royale æg

Der er et eller andet royalt over disse blå æg synes jeg. Jeg er virkelig vild med kombinationen af blå (Surprise!!) og guld. 
The blue eggs reminds me of something royal. I really like the combination of dark blue and gold.

Udover de pustede æg kommer er dette ophæng også ved at blive produceret og kommer til at være i de samme farver som de pustede æg; sort, blå og mint. Vil der være stemning for, at jeg lagde æggeophængene i ler op i min webshop?
Beside the real eggs I have been making some eggs in clay as well. I have made them in the same colours as the real eggs; black, blue and mint.

Påskeæggene rammer Markant butikken i næste uge.
The Easter eggs are in  the Markant shop from next week.

8 Kommentarer

 1. byblikfang siger:

  Sød og enkel ide 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak !

 2. Leth.It.Be. siger:

  Nej en sød idé at sætte bånd på, på den måde – virkelig fint! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Sanni. Det er jeg rigtig glad for at høre.

 3. Hvor er de bare pæne, er vilde med de blå-prikket med de blå bånd. Har selv været igang med at eksperimentere med æg her i weekenden, har lagt dem ind på min blog.

  Mona

  1. Sine Smed siger:

   Jeg var lige og kigge på dine påskeæg. Hvor er de bare blevet fine Mona. Har bare fået et indtryk af at de var svære at lave uden at de klaskede sammen.
   Det blå æg med guld ophænget er også min favorit

 4. Henriette siger:

  Hvor er de smukke!
  Herhjemme pynter vi ikke op til påske, da det ikke er noget vi i min familie nogensinde har gået op i, men elsker at se alt det kreative påskepynt i blogland 😀

  1. Sine Smed siger:

   Dette er også første gang jeg går pyntet op til påske siden jeg flyttede hjemmefra. Tusinde tak for din søde kommentar Henriette.

Lukket for kommentarer.