Gives væk!

Jeg fik som sagt ryddet godt og grundigt op i lejligheden her forleden. Jeg faldt over nogle ting som jeg meget gerne vil af med.

Denne notesbog bog lavede jeg for nogle år tilbage. Notesbogens cover er betrukket med stof og har blonde og en sommerfugl på forsiden. 
Jeg har desværre ikke fået den brugt, derfor tænkte jeg at der ville være andre der ville få glæde af den. for 40 kr så er det din. Kan sendes med posten hvis det er aktuelt. Bogen har sorte sider 

Disse nedenunder er ting som jeg giver væk, det er først til mølle på mail.

Disse to uroer med sommerfugle. Nænner ikke at smide dem ud, så tænkte at der sikkert var en ude i blogland der kunne bruge en uro.

Til sidst er denne opbevaringskasse. Den har desværre en revne i låget, men kan sagtens åbne og lukke uden problemer. 

Tingene skal afhentes på Amager, da de er lidt beværlige at sende. 

Send mig en mail hvis noget af det har interesse.

Ps. jeg har valgt at man ikke længere kan skrive kommentarer med som anonym bruger. Dette skyldes at jeg i disse dage er blevet bombarderet med spamkommentarer. Jeg håber at der er forståelse for dette.

9 Kommentarer

 1. Hvis ikke sommerfuglene er fløjet, ku' min lille Ane godt ønske sig sådan en:)

  1. Sine Smed siger:

   Jeg har dig lige i tankerne hvis de andre springer fra.

 2. Dortheivalo siger:

  Boede jeg i nærheden, havde jeg stået ude foran din dør og ville meget gerne være den meget glade modtager af den ene af din sommerfugle-uro.

  1. Sine Smed siger:

   Tak. Det er jeg rigtig glad for at høre. Håber du har haft en rigtig god weekend.

 3. Anne-Mette siger:

  Øv med spam. Jeg vil gerne have den ene af uroerne 🙂 Jeg har en kollega, der går på barsel lige om lidt. Hun kender ikke kønnet, så er uroen jo perfekt.
  Knus AM

  1. Sine Smed siger:

   Jeg var også ved at være ret træt af det. Tænkte at jeg lige så godt kunne fjerne muligheden for at være annonym. Har aldrig fået en "rigtig" kommentar fra en annonym bruger.
   Men du får bare den ene af uroerne når vi ses næste gang.

 4. Har også fjernet det anonyme besvarelse Har også fået spam 🙁 Kunne godt være interesseret i sommerfuglene, men hvorhenne på Amager bor du? Min kæreste arbejder nemlig i Rambøll, men aner ikke om det er tæt på dig 🙂 Og dejligt med oprydning, lavede jeg også en stor af sidste weekend.

  1. Sine Smed siger:

   Send mig endelig en mail Anne-Sofie om hvilken en af uroerne du godt kunne tænke dig.Hvis det er den rambøll jeg tænker på på Amager, så ligger den ude ved Field's. Jeg bor 5-6 km derfra.

  2. Øv havde håbet det var tættere på. Så får jeg den ikke hentet 🙁 Send den videre til Ane 🙂

Lukket for kommentarer.