DIY: Embroidery organizer

Nogle af jer læste måske på Instagram, at jeg havde haft et tilbagefald med stress, samt en absance ugen efter. Hver gang jeg får disse tilbagefald er det 100% sikkert, at jeg bliver deprimeret ca 2 uger efter absancen. En af bivirkningerne ved min stress er, at jeg får en ret hullet hukommelse. Det kan bedst beskrives som et kæmpe viskelæder som sletter tilfældige oplevelser fra hukommelsen. f.eks har jeg ingen erindring om en koncert jeg var til med Serj Tankian (Har fået at vide at det skulle have været en vildt fed koncert) Der er efterhånden en lang liste af ting der er forsvundet fra hukommelsen. Det er næste det værste af det med at have stress, at vide at minderne ikke kommer igen.
Men jeg er heldigvis ved at være ovenpå igen fra denne omgang. Idéerne er begyndt langsomt at pible frem igen. Det er altid et godt tegn. 
Dette er ikke for at undskylde at jeg ikke har været aktiv på bloggen, men nærmere for at give et lille indblik i hvad der sker bag bloggen, når der er stille i længere tid af gangen. Jeg tror at de fleste mennesker kan nikke genkendende til manglende overskud og kreativitet i de perioder, hvor det ser lidt sort ud. Så i stedet for at lave et langt indlæg om ingenting ville jeg hellere vente til at der var noget kreativt jeg kunne byde ind med.

I wrote on Instagram that I had some setbacks with my dealing with stress. After I had been stressed I get an absance precise a week after. After that I get very depressed for about 2 weeks, it’s the same routine very time. Luckily the setbacks don’t happens so often any more. The hardest part is the memory. To describe it the best, it feels like some one takes a giant eraser and erase random memories. e.g. I have no memory of a concert I went to with Serj Tankian some years ago. I think it is the worse part is knowing that my memories won’t come back.

But luckily I am recovering, the ideas have started occuring again when I am going to sleep. It’s a very good sign.
This is not an excuse for the lack of post on my blog, but rather a look “behind the scenes”. I would rather wait make a post on my blog when I had some creative to offer, than just some random chit chat. 
Og nu til det kreative indput i indlægget. Jeg håber ikke at jeg har tabt jer i optakten.
I et anfald af kedsomhed her forleden begyndte jeg at rydde grundigt op i vores lejlighed, så langt om længe er den sidste flyttekassse blevet pakket ud (hurra!). Jeg faldt over min æske med broderigarn. Det hele var filtret ind i hinanden. Tænkte at der måtte være en smartere måde at opbevare det på.
And now the the creative part. I hope you didn’t got lost in the intro above. 
The other day I was pretty borred, so I started cleaning up the entire appartment. In the cleaning a found a box with all my embroidery threads which were all tangled up.  
Jeg faldt over min løsning jeg brugte til at opbevare alt mit bånd. Jeg havde stadig en masse ispinde fra projektet. Så broderigarnet blev sorteret og viklet omkring ispindene.
I had a lot of popsticles left from my ribbon organizer  so I thought that I could use the same solution for my embroidery thread.
Så nu er der styr på broderigarnet. Håber at du kunne bruge tippet med opbevaringen af broderigarnet.
Hav en rigtig god weekend og vinterferie (hvis du er så heldig)

Now all my embroidery thread is organized. I hope you could use the solution. Have a great weekend.

18 Kommentarer

 1. Frk. Hansen siger:

  Dejligt ideerne vender tilbage og håber du snart er på toppen igen!
  -Så fine farvekort det nærmest er blevet 🙂 Hvem der bare havde styr på det brodderigarn 😉
  Hav en dejlig dag

  1. Sine Smed siger:

   Jeg har virkelig savnet alle idéerne. Tusinde tak Gabriella.
   Broderi garnet har også ligget længe og grint af mig. Så i et anfald af kedsomhed fik jeg endelig viklet dem fra hinanden.

 2. Øv, rigtig god bedring. Det lyder altså ikke rart med hukommelsestabet, håber du snart er kommet så meget ovenpå, at du slipper for de store ture. Kan tænke mig at vintertiden måske er ekstra hård at komme igennem? Rigtig fin måde at organisere broderigarnet – min rodekasse trænger også til en ordentlig omgang.
  Solskin og tanker herfra,
  Bodil

  1. Sine Smed siger:

   Det har desværre ikke så meget med med vinteren at gøre. Det kommer hvis jeg laver alt for meget og glemmer at slappe af. Så det er kun mig selv jeg kan bebrejde. Men det bliver da heldigvis bedre for hvert år der går.
   Jeg er også rigtig glad for, at jeg endelig fik mig taget sammen til at få organiseret garnet.
   Tak for din søde og opmuntrende besked Bodil

 3. Sine Smed siger:

  Jeg har egentligt accepteret det. Selvom det i perioder er vildt frustrerende at have stress. Men det bliver heldigvis en lille smule bedre for hver dag der går. Tak for de søde tanker Pernille.
  Det er vildt lækkert endeligt at få styr på broderigarnet, var rigtig glad for det da jeg skulle bruge det i går. Så det kan varmt anbefales at få styr på det. Hav en rigtig god weekend.

 4. Jeg er ked af at høre at høre om din sygdom og de store konsekvenser – det må være svært at håndtere. De bedste tanker og god bedring til dig 🙂
  Og sikke en fin måde du har fået sorteret garnet på. Det er jo helt dekorativt med alle de fine farver.

 5. Åh, av altså, stress er noget møg! Ret vildt, hvor store konsekvenser det kan ha', og lidt skræmmende, hvordan minderne kan frarøves én 🙁 Godt det går fremad! Ha' en skøn weekend!
  Kh. Trine

  1. Sine Smed siger:

   Ja det er virkelig en lorte sygdom. Er ved at være godt træt af den. Savner at studere og kunne lave en masse ting. Men det kommer nok en dag, det går bare meget langsomt!
   God weekend Trine

 6. From siger:

  Tak for den gode ide. Jeg sidder netop og brodere for tiden, og har derfor en masse garn liggende og flyde alle mulige steder. Men det skal der ryddes op i nu 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Dejligt at du kunne bruge mit tip. Hav en rigtig god weekend.

 7. Helena siger:

  Dejligt at høre du er nogenlunde på højkant igen, og tak for en god ide til broderigarn, har nemlig en masse som burde ordnes på denne måde.

  1. Sine Smed siger:

   Det er mystisk hvor meget sådan noget garn kan vikle sig ind i hinanden. Var lidt træt af det til sidst. Det er noget nemmere nu at finde ud af hvilke farver jeg har.
   Hav en rigtig god weekend.

 8. Tina siger:

  Dejligt at høre, at du er ved at føle dig en smule ovenpå igen! Og tillykke med udpakning af sidste flyttekasse 😉 Det ser smukt ud dit broderigarn-på-pind 🙂 Vi ses i morgen! Glæder mig 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Der er desværre lidt efterveer af depressionen. Håber den snart går over.
   Hehe tak Tina, det lettede virkelig meget at få tømt den sidste flyttekasse.
   Jeps, vi ses i morgen.

 9. God bedrig <3

  1. Sine Smed siger:

   Tak tak Gitte.

 10. Bella siger:

  God bedring med dig, Sine — pas nu godt på dig selv! Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Bella. Jeg prøver, det er bare nogle gange lidt svært.

Lukket for kommentarer.