Voksetræ

  

I går var jeg hjemme hos min kærestes søster samt hendes 4 måneder gamle søn (lille H), hvor jeg fik tegnet et træ på noget skiltekarton. Meningen med træet er, at lille H får lavet et håndaftryk på en af grenene hver 3 måned indtil han bliver 1 år, eller efter behov, så der til sidst kommer en masse “blade” på træet. 
Højden bliver målt og der bliver sat en streg på stammen. Derudover kommer der dato i håndaftrykket samt på højdestregen. Så kan man løbende følge med i lille H’s udvikling.
Yesterday I visited my boyfriend’s sister and her 4 months old son (Little H), where I drew a tree on some hard cardboard. The purpose of the tree is little H gets his hand prints on one of the branches every 3 months until he is 1 year old, or as they wishes, so that eventually comes a crown on the tree.

The height is measured and is marked on the trunk. 

The date of the height and the hand print will be written on the tree, so they can follow little H’s development.

6 Kommentarer

 1. Heidi Olsen siger:

  Sikke dog en fantastisk ide. Så flot 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Heidi. Glæder mig til at se når der er kommet flere "blade" på træet.

 2. Der arbejdes på fuldt blus 😉 Det er altså en sød ide, måske jeg skulle kaste mig ud i et lignende projekt. Det er jo lidt mere transportabelt end at måle højden på en dørkarm, og vi regner jo ikke med vi skal bo i vores 2-værelses til troldeungen bliver 18. Hvor har du købt det der skilte-tam-tam, og hvor stort er stykket?

  1. Sine Smed siger:

   Hej Marie.
   Skiltekartonen er fra Panduro og måler 70×100 cm. Det er nemlig ret praktisk så man kan flytte rundt på "højdemåleren"

 3. Kanon ide:-)

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Louise

Lukket for kommentarer.