Nyt liv til den grønne kommode.

Har længe ønskede mig at give den grønne kommode vi har inde i studen en ordentlig omgang maling. Men da møblet tilhører min kæreste, har han vetoret, og han vil beholde den som den er.

Tænkte på om jeg evt. kunne få lokket ham til at jeg bare kan få skiftet grebene ud. Jeg har forsøgt mig lidt i dag med at udskifte to af dem. Så må vi se hvad ham siger til det, når han kommer hjem.

Jeg synes dog jeg har lidt problemer med at finde nogle der passer rigtigt til kommoden. Har I nogle idéer?

For a long time I have wanted to paint the green dresser in our living room. But it belongs to my boyfriend, so he has the last word in our discussion. He want to keep it the way it is. 


So I have changed two of the knobs, I am excited to see if he notices when he gets back home…

6 Kommentarer

 1. Hvad med at male den i sådan en mørk grøn farve? 😉

  1. Sine Smed siger:

   Han har fuldstændigt modsat sig at den skal males. Så det er desværre ikke en mulighed. Men jeg har fået lov til at udskifte håndtagene, så nu går den store jagt i gang.

 2. Jeg synes faktisk at den er super fed, som den er. Elsker messing beslagene! Jeg ville helt klart udstyre den enten med messing knopper eller læderhåndtag 🙂 glæder mig til at se hvad I finder ud af 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Hvis du har nogle links til hvordan håndtagene kunne se ud, så modtages de med kyshånd. Har efterhånden prøvet 10 forskellige greb til. De passer bare ikke rigtigt til.

 3. Ej – hvor er det ærgeligt at du ikke må få lov til at male den – Men det vil da pynte lidt med nye greb 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Har ellers plaget om det i 2 år. Men han står sgu fast. Men han har til dels gået med til at jeg må skifte grebene ud.

Lukket for kommentarer.