“Ny” opslagstavle

Har længe gået og kigget på min opslagstavle og tænkt at den trængte til en lille make over. Så ud at købe lidt nyt stof og bånd til projektet, synes at det gamle stof var lidt for “spraglet” til rammen.
Opslagstavlen er lavet af en gammel håndsskåret ramme og en blød masonit plade ( kan fås i byggemarkeder)

For a long time I have been thinking about changing the fabric on my message board. So I went out to buy some new fabric and ribbon for the project, I think that the old fabric was a little too “gaudy” to the frame.
Message Board is made from an old hand carved frame and a soft Masonite board (is available in hardware stores)

Her er hvordan den så ud før:

Here is how it looked before:

Og et efter billede:

And here is how it looks like after the transformation.

Hav en glad weekend!

Happy weekend!

2 Kommentarer

 1. Tara siger:

  Den er fin! Jeg kunne forestille mig at opslagstavlen ikke så let ville komme til at se rodet ud når der er en enkel baggrund, frem for den lidt spraglede blomstrede 🙂 Det kunne faktisk være en rigtig god julegaveide at lave nogle fine opslagstavler? Tak for tippet om masonitpladen! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Tara. Det ser allerede mere overskueligt ud med diverse papirer på opslagstavlen.
   Du bruger bare idéen til julegaver. 🙂 Glæder mig til at se dem hvis du når at få dem lavet.

Lukket for kommentarer.