Friday Night

Fredagen stod for mit vedkommende i afslapningens tegn. Fandt en vejledning til dette mønster hos Mette med bloggen DIY People!. Har du også lyst til at lave et kan du finde vejledningen her 

Yesterday was all about relaxing. I found a tutorial on how to make this pattern at Mette’s blog DIY People!. You can find the tutorial here.  It’s in Danish but the pictures speak for themselves. 

Senere var der dømt virkelig hyggelig middag med godt hjemmebagt brød og hvidvinsdampede blåmuslinger. Irma havde muslingerne på tilbud i torsdags, så kunne ikke dy mig. Men de bliver nok ikke lige min livret forløbig.

Later in the evening the table was set up to a cosy dinner with home made bread and white wine steamed blue mussels. First time I have tried it, but I don’t think it will be my favorite dish
 in the next couple of years.Håber jeres fredag har været mindst lige så god.
I hope your Friday was just as good as mine.

6 Kommentarer

 1. Dortheivalo siger:

  Sikke nogle flotte doodles/øøh krusseduller. Den vejledning iler jeg også lige til.. så tak for linket

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak, blev ret fasineret af Mettes tegning så den måtte jeg også lave herhjemme. Håber du lægger din tegning op på bloggen.
   Hav en god dag.

 2. Hvor lyder det som en hyggelig fredag(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 200kr(: Du er også velkommen til at kigge forbi min anden give away, som kan findes i venstre side af min blog(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-11.html

  1. Sine Smed siger:

   Det var det også.
   Jeg kigger lige forbi din blog.

 3. diypeople siger:

  Hvor er jeg glad for, at du kunne bruge vejledningen til noget 🙂 Og det lyder som om du har haft en virkelig dejlig fredag. Jeg håber resten af din weekend bliver lige så god.

  /Mette

  1. Sine Smed siger:

   Er glad for du lavede vejledningen. Så havde jeg noget at samle mine tanker til. Weekenden er helt sikkert blevet lige så god som i fredags. Hav en god søndag

Lukket for kommentarer.