DIY påklædningsbamser i Komode

Da jeg var hjemme hos min mor faldt jeg over nogle af mine gamle tegninger. En af dem var denne komode med påklædningsbamser. Synes den var ret skæg, så jeg har tegnet komoden og bamserne ind digitalt så I også kan få glæde af den.

When I visited my mom the other day I found some of my old drawings. One of them was this dresser with bears. I thought it was quite fun, so I have made a template for the bears and the dresser. I hope that you like it as well.

Start med at printe de to skabeloner ud. Overfør skabelonerne til karton, der skal være to af komoden

Start by printing the two templates. Transfer the templates to paperboard. Make two of the dresser.
Efter at komoden er blevet overført klippes omridset af denne ud. Vælg hvilken en af skabelonerne der skal være forside til komoden.
Der brug en skærekniv eller en skarp skaks til at klippe “lommerne”/skufferne i komoden ca. 2 cm fra hver side. Se evt. det øverste billede. Dernæst limes bagsiden på. Vær opmærksom på at det kun er yderkanten der skal limes. Sig endelig til hvis der er nogle spørgsmål i forbindelse med denne vejledning.

Beklager hvis der ikke er så mange indlæg for tiden, størstedelen af min overskydende tid og overskud går i øjeblikket på at søge jobs.

Cut out the paperboard. Choose which one of the two “dressers” should be the front of the dresser. Use at cutting knife or a sharp pair of scissors to cut the “pockets” in the dresser. Leave out 3 cm (appox. 1 inch) from each side. (See the top picture). Glue the other “dresser” on the back, glue only the outer edges of the dresser. 
Please let me know if you have any questions for this tutorial. 

Sorry for the lack of new posts these days, all my time is spent and on making applications for a new job. 

8 Kommentarer

 1. frk. hansen siger:

  Synes nu ellers det er ret så overskuds-agtigt at lave skabeloner 🙂 Den er godt nok sød!
  Vil også bare sige dig tusinde tak for du er sådan en opmærksom læser hos mig. Jeg har én gang været inde og slå ordbekræftelse fra så var ret forundret over det åbentbart ikke var gået igennem.

  Hilsen Frk Hansen 🙂

  1. Sine Smed siger:

   jeg hyggede mig mens skabelonerne blev lavet. Det var lidt sjovere end med jobsøgningen.
   Synes at bogstaverne i ordbekræftelserne er virkelig svære at læse, så ofte giver jeg op efter 4 forsøg med at ramme det rigtige ord. Det ville være ærgeligt hvis du gik glip af en masse kommentarer på din blog pga. ordbekræftelsen.
   God weekend

 2. Hvor er det bare hyggeligt! 😀 Og tak for hjælpen i dag 😉 Har du i øvrigt set, at du også lige fik inspireret mig til at blogge lidt igen. De bedste tanker til dig herfra

  1. Sine Smed siger:

   Det var så lidt. Tror også jeg havde lidt brug for lige at blive luftet lidt i dag. Dejligt at se at du kom lidt igang igen med det kreative.

 3. Tara siger:

  Hvor er de søde! 🙂 Og også held og lykke med jobsøgningen fra mig – jeg ved hvor tidskrævende det kan være!

  1. Sine Smed siger:

   Tak skal du ha'. Synes godt nok også det tager meget af ens energi. Men der er ikke andet for end bare at klø på.

 4. Ej, hvor er den sød. Det er altså super sjovt at gense sådan noget fra barndommen, den er super flot. Ih og endda en template, luksus! Held og lykke med jobsøgningen, håber der er noget godt til dig derude 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Grinte også ret meget da jeg fandt den bland alle de andre tegninger. Men jeg håber at der er andre der får lige så meget glæde af den som jeg havde da jeg var barn.
   Tak.

Lukket for kommentarer.