Colour Book Idea

Da jeg var yngre havde jeg en periode hvor jeg lavede en masse forskellige former for decopage. En af dem var ved at finde billeder i gamle malerbøger og lave decopage på dem. Efter at billedet har fået en omgang decopage, er omridset af figuren blevet tegnet op. 
Man kan variere størrelsen på papirstykkerne alt efter alderen på barnet. Men der er i hvertfald til nogle timers underholdning. Hermed er tippet givet videre.

When I was younger I had a period where I did a lot of different kinds of decopage. One of them was to find pictures in old colour books and make decopage on them. After the image has been given a decopage, the outline of the figure has been drawn up.
You can vary the size of the paper pieces, depending on the age of the child. There is at least for a few hours of entertainment. This is tipped passed.