Study/job enquiry

Jeg har lille en lille forespørgsel på alle dem der læser med, jeg vil høre om der er nogle af jer der har en form kreativ uddannelse eller er i gang med at tage en? Hvis ja, vil jeg gerne høre mere om det, eller hvis I har et job inden for den kreative verden, vil jeg også meget gerne høre mere, mangler virkelig noget inspiration.Jeg går lidt og drømmer om at kunne få flettet lidt kreativitet ind i hverdagen samt i et fremtidigt job.
Undskyld for stilheden den sidste uges tid, min hjerne er fyldt op med mit bachelorprojekt som snart skal afleveres.

I would like to hear if any of you have an education with some creative handcraft or maybe a job? Where your ideas within art and craft becomes real. If you do,  please write a note below or send me an e-mail about your study or job. I am thinking about changing my very academic education to a education within creative crafts and art, I just need some inspiration for my future. 


Sorry for the silence the last week my head is filled with my bachelor project.

4 Kommentarer

 1. Karina siger:

  Ønsker dig held og lykke med Bacheloren. Jeg selv er uddannet billedkunstlærer, men bruger også det praktisk/musiske/kreative i mange andre fag. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Det er det godt med kreative uddannelser, man kan bruge det til næsten alt.

 2. Snart bliver mit arbejde fyldt med kreativitet, men mere om det senere;-). Lige nu bliver tiden dog brugt på en masse papirarbejde, men jeg glæder mig meget til at komme i gang for alvor:-). Håber der kommer en masse respons på dit indlæg og så glæder jeg mig til at høre, hvad du ender op med:-).
  Pøj pøj med bacheloren.
  Kh. Louise

  1. Sine Smed siger:

   Tak tak.
   Det lyder spændende med dit hemmelige projekt, glæder mig til at høre hvad du har i tankerne.

Lukket for kommentarer.