Spring has arrived . . .

I hvertfald for en uges tid. Temperatuen har nogle steder sneget sig op på de 14 grader. Lækkert! Så har været en del ude de sidste par dage for lige at suge en masse sol og varme til mig, inden temperaturen igen rammer minus graderne i weekenden. Hav en rigtig god weekend!

at least for a couple of days. This week the temperature has been almost 14 degrees mmm love it. But the the weekend is a complete different story. It is going to get very cold again. So the last few days I have been outside to get as much sun as possible. Have a nice weekend!

2 Kommentarer

  1. Dejlige forårsbilleder! Fik helt lyst til en gåtur i nyhavn;-)

    1. Sine Smed siger:

      Glæder mig bare til det bliver varmere igen så man kan komme ud og gå lidt længere ture. Men det kunne være jeg jeg skule tage Nyhavn næste gang (kom så forår!). Lige de her billeder her er fra Christianshavn.

Lukket for kommentarer.